ghegyesi Posztolva ekkor: április 18. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: április 18. Tisztelt Telekom ! Érdeklődnék mit jelent az E2008-kód illetve jó lenne ha egy az összes hibakódot és jelentését tartalmazó táblázatot feltöltenének a Telekom.hu egyik csatolmányaként én szeretem tudni mivel állok szembe. Köszönettel TVGO felhasználó Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: április 19. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: április 19. Kedves ghegyesi! Egyes hibakódok, több problémát is jelezhetnek, ezért ilyen táblázattal sajnos nem rendelkezünk. Kérjük, ha gondot tapasztalsz, jelezd nekünk privát üzenetben a részletekkel és segítségedre leszünk. Köszönjük! ^Szilvi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ghegyesi
Tisztelt Telekom ! Érdeklődnék mit jelent az E2008-kód illetve jó lenne ha egy az összes hibakódot és jelentését tartalmazó táblázatot feltöltenének a Telekom.hu egyik csatolmányaként én szeretem tudni mivel állok szembe.
Köszönettel TVGO felhasználó
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.