Varga Sándor Posztolva ekkor: április 26. Megosztás Posztolva ekkor: április 26. Sajnos nem figyeltem és 22.-én rosszul írtam be az új jelszót a t-online levelezéshez. Nem láttam figyelmeztetést, hogy rövidebb, mint az elvárt !! Azóta nem tudok belépni. Csak a 1414 segít??? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: április 26. Telekom Megosztás Posztolva: április 26. Szia Sándor! Ha csak egy t-online-os e-mail címet használsz, akkor chat-es ügyfélszolgálatunkon virtuális kollégánk Vanda is be tud neked állítani egy új jelszót. ^Dániel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Varga Sándor Posztolva: április 26. Szerző Megosztás Posztolva: április 26. van kettő is, akkor Vanda nem tud segíteni??? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: április 26. Telekom Megosztás Posztolva: április 26. Ha ugyanahhoz az előfizetéshez tartozik mindkét e-mail cím, akkor sajnos Vanda most még nem tud segíteni. Jelenleg még nem tud két címet külön kezelni, emiatt csak akkor tud ő maga új jelszót beállítani, ha egy t-online.hu cím tartozik az adott előfizetéshez. Jelen esetben így telefonos kollégáink tudnak majd segíteni neked a 1414-es számunkon. ^Dániel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Varga Sándor Posztolva: április 26. Szerző Megosztás Posztolva: április 26. Igen , köszönöm a chat segítségével kaptam új jelszó, be tudok lépni!! Viszont a jelszómódosítás hiányzik a beállítások, személyes adatok menüből!!! Nem lehet jelszót módosítani??????? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Varga Sándor Posztolva: április 26. Szerző Megosztás Posztolva: április 26. Bocsánat mégis megvan a beállítások menüben!!!!!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: április 28. Telekom Megosztás Posztolva: április 28. Kedves Sándor! Köszönjük a visszajelzésed! ^Zsani Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.