Ferenc 55 Posztolva ekkor: április 26. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: április 26. Tisztelettel érdeklődöm hogy az iptv megszüntetése mikor várható. Több helyről is hallottam megszüntetik de, hogy mikortól azt nem találtam sehol. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: április 26. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: április 26. Szia Ferenc! Az IPTV szolgáltatás megszüntetése jelenleg nem szerepel a terveink között, a parabola antennás SAT TV szolgáltatásunk áll kivezetés alatt. Ez utóbbi is szakaszosan történik, így ha egy ügyfelünk érintetté válik, akkor bőven a megszüntetés időpontja előtt tájékoztatni fogjuk erről. Az IPTV-ről még annyit érdemes megemlíteni, hogy ha egy adott címen elérhető már az Androidos boxokkal üzemelő Telekom TV szolgáltatásunk, akkor oda már csak ez rendelhető, IPTV nem. De a meglévő IPTV szolgáltatásokat jelenleg nem tervezzük megszüntetni. ^Dániel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Ferenc 55
Tisztelettel érdeklődöm hogy az iptv megszüntetése mikor várható. Több helyről is hallottam megszüntetik de, hogy mikortól azt nem találtam sehol.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.