Ugrás a tartalomhoz

Discord, Gaming, egyéb külföldi szolgáltatásokkal kapcsoaltos magas ms (ping) probléma


Ajánlott posztok

Sziasztok,

Az elmúlt 1-2 hónapban számos problémát tapasztalok a Telekom szolgáltatásával kapcsolatban, különösen a Discord használata során. Hajnal 1 és reggel 5 óra között még stabil 20 ms körüli pingem van, de napközben ez 200 ms körülire nő, ami használhatatlanná teszi a szolgáltatást.

Felvettem a kapcsolatot mind a Telekom ügyfélszolgálatával, mind a Discord és más külföldi szolgáltatások támogatásával. Egyértelművé vált, hogy a probléma a Telekom hálózatában van.

A Discord weboldala gyakran 20 perc után sem tölt be, és a kliens alkalmazás is órákig tart, mire használhatóvá válik. Még ha be is tölt, a képek, videók és üzenetek sokszor nem jelennek meg.

Több játékkal kapcsolatban is hasonló problémák merülnek fel. A pingem folyamatosan 120 ms körül mozog, és gyakoriak a ping kiugrások. A speedtest.net tesztjei során ugyan 18 ms körüli eredményeket kapok, de ez csak a legközelebbi szerverre vonatkozik, és nem tükrözi a valós helyzetet.

Több barátom is hasonló problémákat tapasztal. A legtöbben Telekom előfizetők vagyunk, és mindannyian ugyanazokat a gondokat észleljük: magas ping és instabil kapcsolat. Nem értem, mi történik, de remélem, hogy a Telekom hamarosan megoldja ezeket a problémákat, mert jelenleg élvezhetetlen bármit is csinálni.image.thumb.png.c48bae7ff835edc039a667e5e1d43366.png

image.thumb.png.4d537ad0383891db7baa275e842fb7dc.pngimage.png.564e405f600391d7f385a5c6ea9072cd.png

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Prism
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Sziasztok! 
Az elmúlt hét esti óráiban a discord nálam is folyamatosan betöltési csatlakozási gondokba került. Ha felépül a kapcsolat és végre betudok csatlakozni akkor onnantól nagyjából stabil, de a szerverre való csatlakozás vagy csak a discord weboldaláról letölteni a discordot (mert az app újratelepítésével akartam próbálkozni), esetleg webes felületen való csatlakozása is siralmas :/

Tudunk arról valamit, hogy erre mikor lesz megoldás? 
Néhány trace kép tőlem most 05.30 16:40 kor és ez a későbbi órákban csak rosszabb.
 

ping.png

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • Telekom

Kedves MrThomas!

Köszönjük az adatokat, amit továbbítottunk illetékes kollégáinknak. Társaságunk hosszabb ideje foglalkozik a jelzett problémával! Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy Te is jelzed a CloudFlare-nek a tapasztalt problémákat. Bízunk benne, hogy hamarosan megoldás születik a problémára!

Együttműködésed köszönjük! ^Zsani

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Sziasztok! 

Elnézést kicsit késő is van és a türelmem is kezd fogyóban lenni. 

Megkérdezhetem, hogy én mint egy szolgáltatásért fizető ügyfél, aki jelzi a szolgáltató felé, hogy a szolgáltatásukkal probléma van, annak az ügyfélnek miért kell egy harmadik félnél hibát bejelenteni, mikor elvileg én internetért fizetek. Nem csak bizonyos szolgáltatásokon keresztül "kapható" internetért, hanem tudtommal az egész kivan fizetve. Szóval most ezt nem értem, miért nekem kell trillázni és neteső táncot járni, hogy ugyan kérem, elnézést, de jó lenne tudni mikor lesz legközelebb lehetőségem arra, hogy az internetet a maximális formájában használhatom? 
Persze nyílváán költői a kérdés, és nehéz is lenne megválaszolni, hiszen ha csak a Telekomnál van hetek óta probléma és még egy kedves barátommal havonta egyszer egy napot sem tudunk normálisan randalírozni a Zinterneten mert épp... mi is történik pontosan? Sehol egy hivatalos kommunikációt nem látok, csak a fórumok (nem csak ez) ég a témában. Mi a teendő? Mikorra lesz jó? 
Én nem fogok senkinek jelezni, csak a szolgáltatónak, mert az ő dolga ezt orvosolni. HA és amennyiben egy dátumot kapnék, hogy június vége 2026-ban, már azzal is előrébb lennék, mint a "foglalkozunk vele" általános mondattal. 
A kérdésre a választ szeretném megkapni és nem egy sablon üzenetet. 
Köszönöm! 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...