kamkinga Posztolva ekkor: 2015. március 25. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. március 25. Vásároltam kedden este egy Ipad mini készüléket részletfizetéssel és mellé kötöttem egy M mobilinternet csomagot. Amennyiben nem vagyok elégedett, hány napon belül szüntetehetem meg és adhatom vissza ködbér nélkül? Meddig van jogom az elállásra?KöszönömKinga Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2015. március 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. március 25. Kedves Kinga!Amennyiben webshopban rendelted meg akkor 14 napod van az elállásra! Link Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2015. március 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. március 25. Ebben az esetben ha jól tudom,az elállásra már nincs lehetőség! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Telekom Heim Posztolva: 2015. március 25. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. március 25. Szia!Mi a gond a minivel, vagy a mobilnettel, ha szabad érdeklődnöm? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 kamkinga Posztolva: 2015. március 25. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. március 25. Nagyon koszonom, azt kifelejtettem, hogy személyes ügyfélszolgálaton kötöttem.Kinga Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
kamkinga
Vásároltam kedden este egy Ipad mini készüléket részletfizetéssel és mellé kötöttem egy M mobilinternet csomagot. Amennyiben nem vagyok elégedett, hány napon belül szüntetehetem meg és adhatom vissza ködbér nélkül? Meddig van jogom az elállásra?
Köszönöm
Kinga
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.