kamkinga Posztolva ekkor: 2015. március 25. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. március 25. Vásároltam kedden este egy Ipad mini készüléket részletfizetéssel és mellé kötöttem egy M mobilinternet csomagot. Amennyiben nem vagyok elégedett, hány napon belül szüntetehetem meg és adhatom vissza ködbér nélkül? Meddig van jogom az elállásra?KöszönömKinga Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2015. március 25. Megosztás Posztolva: 2015. március 25. Kedves Kinga!Amennyiben webshopban rendelted meg akkor 14 napod van az elállásra! Link Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 kamkinga Posztolva: 2015. március 25. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. március 25. Nagyon koszonom, azt kifelejtettem, hogy személyes ügyfélszolgálaton kötöttem.Kinga Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2015. március 25. Megosztás Posztolva: 2015. március 25. Ebben az esetben ha jól tudom,az elállásra már nincs lehetőség! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Telekom Heim Posztolva: 2015. március 25. Telekom Megosztás Posztolva: 2015. március 25. Szia!Mi a gond a minivel, vagy a mobilnettel, ha szabad érdeklődnöm? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
kamkinga
Vásároltam kedden este egy Ipad mini készüléket részletfizetéssel és mellé kötöttem egy M mobilinternet csomagot. Amennyiben nem vagyok elégedett, hány napon belül szüntetehetem meg és adhatom vissza ködbér nélkül? Meddig van jogom az elállásra?
Köszönöm
Kinga
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.