nikol98 Posztolva ekkor: június 5. Megosztás Posztolva ekkor: június 5. Jó Napot Spanyolországba utaztam, több óra eltelt és nincsen mobilnetem. Előfizetéses vagyok, a roamingom bevan kapcsolva újrainditottam többször illetve probáltam más hálozatot is választani és igy sem müködik. Iphone 14 készülék Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Cs7 Posztolva: június 5. Megosztás Posztolva: június 5. Angliában sincs roaming net ma reggel óta, több magyar sim kártyával is próbáltam de semmi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: június 5. Telekom Megosztás Posztolva: június 5. Kedves Nikol! Nagyon sajnáljuk a kellemetlenséget! Sajnos egy központi hiba okozza a roming alatti net problémát, aminek elhárítása folyamatban van. A megoldásig türelmedet kérjük. ^Zoli Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
nikol98
Jó Napot
Spanyolországba utaztam, több óra eltelt és nincsen mobilnetem.
Előfizetéses vagyok, a roamingom bevan kapcsolva újrainditottam többször illetve probáltam más hálozatot is választani és igy sem müködik.
Iphone 14 készülék
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.