Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Sagemcom fa@st 3896 usb használata

Strádl János

Kérdés

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0
  • Telekom

Kedves János!

Akadálya nincs, csupán az eszköz beállító felületén szükséges a csatlakoztatott HDD-t konfigurálni. A leírást megtalálod honlapunkon ide kattintva .

Amennyiben további segítségre van szükséged, keresd szakértő kollégáinkat bátran a 1414-es számunkon. ^Szilvi

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

NEM MEGY :-(
Tegnap kaptam meg én is ezt a routert. Bár az említett leírásban semmi nincs róla, azért természetesen nem egy nagy kaland rádugnom és a beállítási felületen bekapcsolni.
Viszont sajnos sehogy sem tudom elérni windows 11 alól (sem). Tehát az USB eszköz menüpont alatt az Általános fülön látszik a HDD partíciója, fájlrendszere, mérete:

/dev/sda2 NTFS 2794.39 Gb

A naranccsal jelölt "To view and manage the mass storage contents, under Windows you can open your Windows Explorer and type \\home in the address bar." természetesen nem működik, a \\home -ra nincs semmilyen válasz, de mondjuk nem is vártam... 

A Háttértár fül alatt a USB tárolóeszköz alatt a Megosztás be van kapcsolva, alatta az írt "\\mygateway\Data" természetesen nem működik szintén, de a "\\192.168.0.1\Data" már igen!
Viszont szintén természetesen felhasználónevet és jelszót kér. Ezt a My Media fül alatt kellene tudnom beállítani. Ha itt a bekapcsolt Fájlmegosztás alatt a Data gombra kattintok, akkor már látom is a felhasználó beállításokat. Alapesetben már van egy Telekom-USB felhasználó, a jelszavát azonban nem ismerjük. Próbálkoztam a Telekom-USB-val, hátha ugyanaz, de nem. Ekkor beállítottam egy felhasználót, annak adtam jelszót is. Nem tudom, hogy a jobb oldalon kell-e beállítanom mappát beállítanom, mert ha megpróbálok valamit, akkor felugrik egy ablak Mappa kiválasztása címmel, abban látom a Data előtt a háromszöget (nyíl), de ha arra rákattintok, akkor a háromszög (nyíl) már ugyan lefelé mutat, de nem mutat semmilyen mappastruktúrát. És mondanom sem kell, hogy nem fogadja el az új általam beállított felhasználó jelszavát.

Van esetleg fájlrendszer megkötés? Nem ismeri az NTFS-t?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...