Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Eltűnt a térerő a lakásomból, egyik napról a másikra


Zsuzsanna1972

Kérdés

2024.06.06. óta nincs térerő a lakásomban, nem vagyok elérhető mobiltelefonon, az ún. nem fogadott hívásokról kb. 2 nap múlva kaptam értesítést. Anélkül, hogy egy lakásnyira sem költöztem el, a mobilom kijelzője szerint sincs térerő a lakásomban. Nem működik sem a korlátlan mobilinternetem, sem maga a mobilelérhetőségem. Ma itt járt egy szerelő, aki azt mondta, ez nem rá tartozik, de arra már tőle sem kaptam választ, hogy akkor vajon kire? 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0
  • Telekom

Szia @Zsuzsanna1972!

Sajnáljuk, hogy problémát tapasztalsz szolgáltatásunkkal kapcsolatban. :(

Javasoljuk, hogy rakd át a SIM-kártyát egy másik készülékbe és nézd meg, hogy ott is tapasztalható-e a hibajelenség. Amennyiben ott is érzékelhető a rendellenesség, akkor kérjük, hogy jelentsd be ismét a hibát chates ügyfélszolgálatunkon, amit weboldalunkon ide kattintva érhetsz el és kollégáink a segítségedre lesznek! Az okozott kellemetlenségért elnézésed kérjük! Megértésedet és együttműködésedet köszönjük! ^Zoltán

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

@Zsuzsanna1972 Ha kimész van térerő? Van több telefon a házban? Ha kint van simán lehet, hogy mostanában machináltak a frekvenciákkal és nálad elfogyott.:( 
Ha nincs akkor a telefonon látsz egyéb hálózatot? Ha kiírja, hogy csak segélyhívás akkor bizony lát másikat, ha nem akkor a telefonnal lesz probléma.
Áthidaló megoldásként, kapcsold be a VoLTE szolgáltatást lehet csak 4G jutott neked és azon nem jön be a hívás, ha nincs ez bekapcsolva, és ha a telefonod támogatja a VoWifi-t (keress rá a beállításokban) akkor legalább a hívások mennek wifi-n, ha nincs vezetékes neted se otthon akkor sajnos nincs más ötlet.


Amúgy a technikus mit mondott? Ők azért szoktak mérni és el szokták mondani mondani mi a helyzet, ha nem az ő dolga lenne ki se megy.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: RViktor
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...