Plevi Posztolva ekkor: 2015. március 26. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. március 26. Olvastam a lol forumon h thome csúcsidőben másfele irányítja az adatforgalmat és ettől vannak a fagyások meg a hibák, erre valami megoldás a közeljövőben, akár innen vagy a riot felől? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Heim Posztolva: 2015. március 26. Telekom Megosztás Posztolva: 2015. március 26. Biztos, hogy a telekom a hibás? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oldmumus Posztolva: 2015. március 27. Megosztás Posztolva: 2015. március 27. Én külföldön élek és a szüleimnél túloldalon vannak Telekomos szolgáltatások. Használunk IP kamerát, távoli asztalt, stb. de sosem volt még adatforgalom kiesés vagy misztikus dolgok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Plevi Posztolva: 2015. április 9. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. április 9. http://boards.eune.leagueoflegends.com/hu/c/altalanos-beszelgetes/lNfzEoE7-raomaalom-ismeretlen-hiba?show=flat&page=15 hajrá oldjátok meg Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. április 10. Megosztás Posztolva: 2015. április 10. Nem lehet meg pingelni vagy egy tracertet ki adni parancssorból szerver fele ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. Telekomos hiba, ez 100%. Az hogy még mindig fenn áll-e azt nem tudom. Annyi biztos, hogy az az oka hogy a Telekom esténként elérési útvonalat változtat, és ezért vannak ezek a problémák.Külföldön nincs ilyen probléma a Telekommal. Ez valahol a Magyar oldalon van, ha még él a jelenség, mint probléma. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Plevi
Olvastam a lol forumon h thome csúcsidőben másfele irányítja az adatforgalmat és ettől vannak a fagyások meg a hibák, erre valami megoldás a közeljövőben, akár innen vagy a riot felől?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.