Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Roaming - Montenegró


RViktor

Kérdés

Sziasztok,

átnéztem a csodás ajánlatokat a Telekom weboldalán, a montenegrói internet lehetőségekről, igen van jobb ennél, nem is dominós vagyok, de ez vicc! Kinek ajánlott? Elírás?
image.png.54253f539918de77e3c3fb28332511bb.png

Azaz 18.380 Ft 5,45 Mb

és a leírás :D:
Természetesen más EU-n kívüli vagy EU-s országokban is bekapcsolhatod, ha folyamatos netezésre van szükséged, de érdemes tudnod, hogy a fix adatkeretet tartalmazó adatcsomagokkal, vagy a díjcsomagba foglalt adatkeretekkel ezekben az országokban jóval kedvezőbben netezhetsz.

Az nem épp folyamatos, ha 5,45 Mb-onként aktiválni kell.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0
  • Telekom

Szia @RViktor!

"A Világutazó net azegy EU-n kívül és EU-ban is bekapcsolható forgalmi díjas net szolgáltatás. Annyit fizetsz, amennyit netezel. Segítünk kontrollálni a költségeidet, ezért a szolgáltatás bekapcsolásakor beállítunk neked egy 18 380 Ft-os limitet is, amit, ha elérsz, akkor automatikusan leállítjuk a netet és értesítünk. A limit elérése után, bármikor dönthetsz úgy, hogy újra aktiválod ezt a szolgáltatást, de ilyenkor is élni fog egy új 18 380 Ft-os limit, amit, ha elérsz, akkor újra leállítjuk a netet és újra figyelmeztetünk. A szolgáltatást automatikusan kikapcsoljuk a bekapcsolást követő 30. napon, akkor is, ha még nem érted el a 18 380 Ft-os limitet." Tehát az újraaktiválást a limit elérésénél vagy a 30. nap lejáratakor kell megtenned. A Világutazó Net szolgáltatást elsősorban azokban az EU-n kívüli országokban érdemes bekapcsolnod, ahol nincs elérhető kedvezőbb EU-n kívüli netcsomagunk. Ezzel kapcsolatban bővebben weboldalunkon ide kattintva találsz információt. Érdemes azt is tudnod, hogyha van a díjcsomagodba foglalt EU-n kívüli országban felhasználható neted, akkor azt itt Montenegróban is felhasználhatod. Ezenkívül igénybe tudod venni továbbá a 2 GB EU-n kívüli net -és az 5 GB EU-n kívüli netcsomagunkat, amiről ide kattintva találsz részletes információt. ^Zoltán

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...