Ugrás a tartalomhoz
  • 0

t-online-hu blokkolja a leveleinket


krikov

Kérdés

Üdv, a t-online.hu levelezőszervere folyamatosan blokkolja a leveleinket, minden más e-mail címmel működik a levelezés. A levélküldéshez egy profi levelezőpartnert használunk (mailersend.com), nem saját levelezőszervert használunk.

Van rá esély, hogy a blacklistről (ha rajta vagyunk) akkor levegyenek? (domain: dupplak.com)

Részleteket továbbiakban tudok küldeni. 

Köszönettel:

KK

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0
  • Telekom

Szia Krikov! A hiba oka lehet, hogy a Google szigorított a @gmail.com irányba történő levélküldés szabályain. Mivel sajnos vannak akik spamelnek a @t-online.hu-s címekről, és emiatt időnként blacklistre kerül a küldő szerverünk IP címe, a Google korlátozza/lassítja a @t-online.hu-s e-mail címekről a @gmail.com-os címekre küldhető levelek mennyiségét. Ügyfelünk ilyenkor el tudja küldeni az e-mailt, de a Gmail szervere nem fogadja azt, nálunk marad a küldési sorban. Ez olyankor fordulhat elő, ha nagy mennyiségű kéretlen levélküldést (spam) észlelnek, vagy nagyszámú címzettnek megy a levél. Úgy lehet elkerülni, ha hírlevél küldő szolgálttaást használtok hírlevél küldésre, ha nem használjátok a titkos másolatot, illeve nagy számú címzett esetén levelező listát hoztok létre. Természetesen ha nem erről van szó, akkor továbbítjuk a hibabejelentést, ehhez kérjük, küldd el az MT azonosítót, és a hibaüzenetet is, illetve néhány példát a címzett e-mai címével, és az időponttal. ^Kata

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Kedves Kata,

köszönöm a választ, de ez nem válaszolta meg a kérdésem. A mi esetünkben ez pont az ellenkező irányban nem működik. A t-online.hu e-mail cimekre küldött leveleinket "Unknown reason" -nel "Rejected" elutasitja a t-online.hu levelezőrendszerre.

A küldő domain "dupplak.com", és egy levélküldő szolgáltatást használunk erre (mailersend.com).

Ezt tudnák ellenőrizni, hogy bármilyen blokkolási listán szerepel a noreply@dupplak.com e-mail vagy a dupplak.com domain?

Köszönettel:

krikov

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...