Ugrás a tartalomhoz
  • 1

Szolgáltatás bekötése meghiúsult

bence98

Kérdés

Tisztelt Ügyintéző!

Ezúton szeretném jelezni, hogy a Tiszakécske Szolnoki út 1. szám alatt található társasház D. lépcsőházában otthoni szolgáltatásokat kívántam igénybe venni. A szerelő helyszíni szemléje során azonban arról tájékoztatott, hogy nincs szabad érpár, amelyet be tudna kötni, így jelenleg nem tudom igénybe venni a szolgáltatásokat, amíg egy másik bérlő ki nem költözik. 🙃

A társasházban 10 érpár van, és 9 lakás található. Tudomásom szerint az alatta lévő számítástechnikai boltban van internetkapcsolat, tehát elvileg 9 szabad érpárnak kellene rendelkezésre állnia a 9 lakás számára. Mégis, egyedül én nem tudom igénybe venni a szolgáltatást a lépcsőházban.

Kérem, tájékoztassanak, hogy van-e bármilyen megoldás a probléma orvoslására, hiszen véleményem szerint 2024-ben az ,hogy önhibámon kívül nem tudok csatlakozni a Telekom szolgáltatásaihoz, rendkívül kellemetlen és sértő.

Várom mielőbbi válaszukat.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0

NAgyon lelkiismeretlen,  felelősség nélküli,  hely a  T-COm.  A  a recepciósok nem felkészültek!!!!! Össze-vissza beszélnek.  Ahányat  megkérdezek, mind  mást  mond.  Igy nem lehet   dolgozni!!!!!!!!!

AZ emberek jó  része  nem is  ellenőrzi a  számlát,  mert  úgy  gondolja  ök jól  végzik a  munkájukat.  EZ nem igaz. 

TARthatatlan állapot  uralkodik ott. NAgyon  sokan panaszkodnak,  üvöltenek, hangosan szidják a  T-COm-ot.  JÓ lenne felülvizsgálni  az  egészet,  hogy  ki hogyan  dolgozik.  Ü:  Pethő Mária

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Tisztelt Ügyintéző és 4 kerületi lakosok! 

Ezúton szeretném jelezni, hogy 1045 Pozsonyi utca 6/c található társasház(panel) otthoni szolgáltatást kívántam volna igényben venni. A szerelő szemléje során kijött és tájékoztatót engem elvileg nincs szabad érpár mivel van egy adatbázis, ami régi és nem tudta megmondani van szabad érpár vagy nem. Azt hozzátett, hogy ahol mi vagyunk 4 érpár lett bevezetve a házba és azóta nem volt fejlesztés itt. Javasolta nekem, hogy 5-10 emeltenként kopogjak be és kérdezem végig milyen szolgáltatásuk van mert hogy mivel adatbázis régi így nem tudjátok kinek van bekötve a Telekom vagy kinek volt bekötve, de már nincs. 

A társasház, ahol 10 emeletes ezen belül csak 4 érpár van bevezetve, ami elég röhej 2025 főleg ember szeretne, hogy egy jó otthoni szolgáltatást igénybe tudna venni, de nem lehet mert ennyire régi az adatbázis és több érpár nincs bevezetve. Úgy látszik, hogy pozsonyi utca/ telep lakóik le vannak tojva. 

Azt hozzá teszem, hogy 20 éve ne tudtam csalódni a Telekomban de úgy látszik eljött ez is a pillanat.  Számomra fontos lett volna gigabites internet mert jelen pillanatban, ahol most van otthoni szolgáltatás ilyen sajnos nincs teljes ha van is akadozva. 

Kérem tájékoztasson valaki vagy választ, hogy van bármilyen olyan megoldás, amivel igénybe tudnám venni az otthoni szolgáltatást vagy megoldást. 2025 írjuk és ahol elvileg Telekom elvileg kiépíteni hálózatát főleg, hogy Budapestről beszélek azon belül is 4 került azon belül is pozsonyi telep.  Vagy valami fejlesztések lesznek az elkövetkező időszakban az ilyen problémákat kerüljék az emberek? 

Várom a választ. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...