Ugrás a tartalomhoz
  • 0

sagemcom f@st 3896 5ghz be/kikapcsolása

ugabor

Kérdés

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0
  • Telekom

Kedves ugabor!

A beállítási lehetőséget a modem IP címén találod meg, az eszköz alján látható matricán. 192.168.1.1 vagy 192.168.0.1 A bejelentkező képernyőn írd be a felhasználónevet (user/username) és jelszót (password/access key), melyeket az IP-cím alatt látsz a címkén. Belépve eléred azt az oldalt, ahol beállíthatod a Wi-Fi nevedet és jelszavadat, ki-bekapcsolhatod a Wi-Fi-t, és további beállításokat végezhetsz. Amennyiben kérdésed merül fel, írj nekünk bizalommal és segítünk! ^Szilvi

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Kedves Szilvi :) !

Természetesen be tudtam lépni.

Melyik fülön és hol tudom az 5Ghz ki és bekapcsolni?

Belépve látom az Ethernet alatt a TV-t,  a Wi-Fi 5Ghz alatt a laptomat és a telefonomat.

A fogaskerékre kattintva nem tudom melyik fülön tudom ideiglenesen ki,  majd később bekapcsolni az 5Ghz-t.

image.png.6817ce9ba15dee7b953ac1eebc83f74f.png

A fenti fülek közül melyiken, illetve mit kell kapcsolni?

üdv

Gábor

image.png

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
  • Telekom

Kedves @ugabor!

Az "Alap" fülön tudod engedélyezni a vezeték nélküli kapcsolatot és ott tudod ki-be kapcsolni az interface állapotát (2,4 GHz és 5 GHz). Weboldalunkon ide kattintva találhatsz hozzá képekkel illusztrált segítséget. Abban az esetben, ha további segítségre lenne szükséged, akkor kérjük, hogy hívd a 1414-es telefonszámon műszaki csoportunkat! Bízunk benne, hogy válaszunkkal segítségedre lehettünk! Együttműködésedet köszönjük! ^Zoltán

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...