ugabor Posztolva ekkor: július 15. Megosztás Posztolva ekkor: július 15. Szeretném a légkondit elérni wifin keresztül. Kézikönyve azt írja, hogy a csatlakoztatás idejére kapcsoljam ki az 5Ghz-t. Sajnos - belépve a modembe - sehol nem találok ilyen lehetőséget. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: július 15. Telekom Megosztás Posztolva: július 15. Kedves ugabor! A beállítási lehetőséget a modem IP címén találod meg, az eszköz alján látható matricán. 192.168.1.1 vagy 192.168.0.1 A bejelentkező képernyőn írd be a felhasználónevet (user/username) és jelszót (password/access key), melyeket az IP-cím alatt látsz a címkén. Belépve eléred azt az oldalt, ahol beállíthatod a Wi-Fi nevedet és jelszavadat, ki-bekapcsolhatod a Wi-Fi-t, és további beállításokat végezhetsz. Amennyiben kérdésed merül fel, írj nekünk bizalommal és segítünk! ^Szilvi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ugabor Posztolva: július 15. Szerző Megosztás Posztolva: július 15. Kedves Szilvi ! Természetesen be tudtam lépni. Melyik fülön és hol tudom az 5Ghz ki és bekapcsolni? Belépve látom az Ethernet alatt a TV-t, a Wi-Fi 5Ghz alatt a laptomat és a telefonomat. A fogaskerékre kattintva nem tudom melyik fülön tudom ideiglenesen ki, majd később bekapcsolni az 5Ghz-t. A fenti fülek közül melyiken, illetve mit kell kapcsolni? üdv Gábor Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: július 17. Telekom Megosztás Posztolva: július 17. Kedves @ugabor! Az "Alap" fülön tudod engedélyezni a vezeték nélküli kapcsolatot és ott tudod ki-be kapcsolni az interface állapotát (2,4 GHz és 5 GHz). Weboldalunkon ide kattintva találhatsz hozzá képekkel illusztrált segítséget. Abban az esetben, ha további segítségre lenne szükséged, akkor kérjük, hogy hívd a 1414-es telefonszámon műszaki csoportunkat! Bízunk benne, hogy válaszunkkal segítségedre lehettünk! Együttműködésedet köszönjük! ^Zoltán Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ugabor
Szeretném a légkondit elérni wifin keresztül. Kézikönyve azt írja, hogy a csatlakoztatás idejére kapcsoljam ki az 5Ghz-t.
Sajnos - belépve a modembe - sehol nem találok ilyen lehetőséget.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.