ani.zalavari Posztolva ekkor: július 15. Megosztás Posztolva ekkor: július 15. (szerkesztve) Szeretnék segítséget kérni. Vasaroltam egy Domino feltöltőkártyás SIM-et, Van egy Motorola G13 típusú készülékem hozzá és sehol nem tudom beállítani, hogy a telefonszámomat a hívó fél lássa, amikor hívom. Tudnának ebben segíteni nekem? Nagyon köszönöm! Anikó Szerkesztve ekkor: július 15. Szerkesztő: ani.zalavari Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: július 15. Telekom Megosztás Posztolva: július 15. Kedves Anikó! Abban az esetben, ha a készülékben nem lehet beállítnai a hívószám küldését, ezt megteheted online felületünkön belépést követően az Áttekintés/SIM beállítás/ Saját hívószám küldésének tiltása menüpontban, vagy a 1777-es számon az 1.43. menü kiválasztását követően. ^Szilvi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ani.zalavari
Szeretnék segítséget kérni. Vasaroltam egy Domino feltöltőkártyás SIM-et,
Van egy Motorola G13 típusú készülékem hozzá és sehol nem tudom beállítani, hogy a telefonszámomat a hívó fél lássa, amikor hívom.
Tudnának ebben segíteni nekem?
Nagyon köszönöm!
Anikó
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: ani.zalavariLink kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.