Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Technikai kérdés bekötéssel kapcsolatban.


Adam Fox

Kérdés

Üdv! Eljött az idő, hogy gagyi 100 megás ***** net-et magam mögött hagyjam végre, mert lejárt a hűségem, és rendelnék Magenta 1-et.
Viszont itt koax van házba (nem értem miért nem optika..., egyik szolgáltató se építette még ki... Budapestről beszélünk nem vidék) ami elvileg tudja 1000 /25-ös netet de ha csak 600-ast tudná, már az is 6x-osa lenne eddiginek... 100-as net 2024-ben egy vicc kategória otthon, amikor az 5G gyorsabb.

Kérdésem az, hogy szervizes aki beköti netet, az tud esetleg el kábel csatornázni egy UTP kábelt géphez a telekomos modemtől vagy az az ügyfél feladata? Jár-e bármilyen plusz költséggel?
Többi eszköz az Wifi-n menne kivétel a PC.
Vagy mennyire megbízható telekomos router WIFI-je, ha PC-nek van egy normális Wifi vevője?

Választ előre is köszönöm.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0
  • Telekom

Kedves @Adam Fox!

Köszönjük az érdeklődésedet!

A szolgáltatásunk elérhetőségével, illetve az esetleges fejlesztésekkel kapcsolatban weboldalunkon ide kattintva találsz információt. Javasoljuk, hogy tekintsd meg és ha elérhetőek vagyunk a címeden, akkor állítsd össze a Magenta 1-es csomagod a "Magenta 1-ben Kedvezőbb havi díj, ha 2 otthoni és 1 mobil szolgáltatást választasz" csempére kattintva. Amennyiben még nem érhető el Gigaerős szolgáltatásunk, akkor a pontos címed megadása után iratkozz fel értesítőnkre, melyben tájékoztatunk, amikor Nálad is elérhetővé válnak leggyorsabb csomagjaink. A feltüntetett adatok megegyeznek az ügyfélszolgálatainkon rendelkezésre álló információkkal.

A beszerelésnek nincs díja, ha 1 éves hűséget vállasz a szolgáltatásokra. A kiépítéssel kapcsolatban bővebben a megrendelést követő műszaki felmérés során tudnak szakembereink információval szolgálni. 

Amennyiben megbízható vezetéknélküli kapcsolatot szeretnél az eszközeid között, akkor a Telekom Okoswifi csomagunkat ajánljuk, amiről ide kattintva találsz részletes információt.

Bízunk benne, hogy válaszunkkal segítségedre lehettünk! ^Zoltán

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...