Ugrás a tartalomhoz
  • 0

T-online-os email fiók használata Outlook (classic) levelező rendszerben


Füki Viktória

Kérdés

Sajnálatos módon péntek óta nem tudok üzeneteket küldeni a levelező rendszerből, a kötelező jelszóváltoztatás megtörtént. És egyik pillanatról amásikra eltüntek az elküldött uzenetetek a  levelező rendszer elküldött fiókjából, a webmail-es tárhely nem is örzi ezeket, amelyeket levelező rendszerből küldök, úgyhogy onnan nem tudom elővarázsolni. A webmail-es felületre nagyon enhézkes a belépés, és ha véletlenül sikerül akkor sem jelenik meg töltődik be minden, mitha az egész nem műkösne rendesen. 

Én nem Telekom előfizető vagyok, csak voltam és az email domain (fuki.viktoria@t-online.hu) ajándékozásra került Grah Renáta részére sok évvel ezelőtt, ő azóta is előfizetőjük Önöknek, telefonos beazonosítás után az ügyintézőjük elmondta, hogy nincs semmi korlátozva az ő előfizetésen és a fiókok rendben vannak.

Nem tudom mi lehet a megoldás, az összes rendszert újratelepítettem már és firssítettem, az elküldött leveleimre elengedhetetlenül szükségem van.  Előre is köszönöm a segítségüket.

LEveleket fogadani tudok, a kiszolgáló beállítások is rendben vannak.

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0
  • Telekom

Kedves Viktória! Nagyon sajnáljuk, hogy problémát tapasztalsz a webmail használta során. Jelenleg egy központi probléma áll fenn, melynek elhárításán dolgoznak szakértő kollégáink. További türelmedet köszönjük, míg javítják. 

Kérünk, hogy nyilvános üzenetben, adatbiztonsági okokból soha ne adj meg személyes vagy szolgáltatáshoz tartozó adatokat, ezeket minél előbb töröld az üzenetedből. Köszönjük! Ha majd az elhárítás után is fennáll a jelenség, keressen meg minket az előfizető privát üzenetben. Írja meg ott az e-mail címet és az MT azonosítót, melyhez ez tartozik, valamint a hiba részleteit is és kivizsgáltatjuk. ^Rita

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...