Kricsfalussy Posztolva ekkor: augusztus 19. Megosztás Posztolva ekkor: augusztus 19. A kábeleket ellenőriztük, látható sérülés nincs, “Vanda” nem tudott segíteni, nincs tv adás - szeretnék műszaki segítséget kérni helyszíni kiszállással!!! Én nem tudom megoldani - a robot nem segítség😢 a hiba : ethernet kábel nincs csatlakoztatva MT azonosító: 805410193 köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: augusztus 21. Telekom Megosztás Posztolva: augusztus 21. Szia Kricsfalussy! . Amennyiben a problémát még nem jelezted valamelyik ügyfélszolgálati elérhetőségünkön keresztül, kérjük, írd meg nekünk privát üzenetben egy elérhetőségi mobilszámod is, hogy továbbíthassuk műszaki kollégáinknak a bejelntésed. ^Kata Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Kricsfalussy
A kábeleket ellenőriztük, látható sérülés nincs, “Vanda” nem tudott segíteni, nincs tv adás - szeretnék műszaki segítséget kérni helyszíni kiszállással!!! Én nem tudom megoldani - a robot nem segítség😢
a hiba : ethernet kábel nincs csatlakoztatva
MT azonosító: 805410193
köszönöm
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.