Big Mark Posztolva ekkor: augusztus 20. Megosztás Posztolva ekkor: augusztus 20. Kb 2 napja már ilyen, Tegnap megnéztem a digitális elosztó oldalán és tudott kapcsolódni 2 eszköz is, és este normálisan világított most meg megint így, csináltam egy hosszú újraindítást is, de nem kett jobb, probaljak meg egy reset-et? Nálam lehet a hiba? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: augusztus 21. Megosztás Posztolva: augusztus 21. Valószínűleg csak maga a LED haldoklik. Ha az eszköz rendesen működik, figyelmen kívül lehet hagyni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Big Mark Posztolva: augusztus 26. Szerző Megosztás Posztolva: augusztus 26. Köszönöm Most megint rendben működik, fura Az eszköz rendben működik, 5ghz is működik Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Big Mark
Kb 2 napja már ilyen, Tegnap megnéztem a digitális elosztó oldalán és tudott kapcsolódni 2 eszköz is, és este normálisan világított most meg megint így, csináltam egy hosszú újraindítást is, de nem kett jobb, probaljak meg egy reset-et?
Nálam lehet a hiba?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.