gocsi79 Posztolva ekkor: szeptember 7. Megosztás Posztolva ekkor: szeptember 7. Üdv Mindenkinek! Szeretném megkérdezni hátha tudja valaki, hogy a Telekom tv kb milyen adatmennyiséget vesz el az internetből? Jelenleg Sat tv van, de most érkezett meg a felmondása megszűnés miatt, hogy az IP vagy Telekom tv-re lehet átállni. A probléma csak annyi, hogy réz hálózat van és 3 darab beltéri egység kellene. A nem most kb 50-70 Mbit sebességgel jön. Az IP tv-t megtaláltam a honlapon, arra 8 Mbit-t írt (gondolom darabonként). Az, hogy mikor tervezik a bővítést nem tudni. Illetve, ha tudná valaki, hogy milyen műholdon megy a SAT szolgáltatás az is segítség lenne, mert a Direct One-t néztem még és ha ugyanaz akkor nem kellene változtatni rajta. Köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Telekom Telekom szakértő Posztolva: szeptember 8. Telekom Megosztás Posztolva: szeptember 8. Kedves gocsi79! Telekom TV esetén akkor tudunk 3 boxot adni, ha a minimum elérhető internet sebesség 21 Mbit/s felett van. A Sat TC szolgáltatás az AMOS műholdon keresztül működik. Kérjük, hogy privát üzenetben küldd el a címed és utánanézünk a fejlesztésnek. Bízunk benne, hogy válaszunkkal a segítségedre lehettünk! ^Zsani Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gocsi79 Posztolva: szeptember 8. Szerző Megosztás Posztolva: szeptember 8. Elküldtem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
gocsi79
Üdv Mindenkinek!
Szeretném megkérdezni hátha tudja valaki, hogy a Telekom tv kb milyen adatmennyiséget vesz el az internetből?
Jelenleg Sat tv van, de most érkezett meg a felmondása megszűnés miatt, hogy az IP vagy Telekom tv-re lehet átállni.
A probléma csak annyi, hogy réz hálózat van és 3 darab beltéri egység kellene. A nem most kb 50-70 Mbit sebességgel jön.
Az IP tv-t megtaláltam a honlapon, arra 8 Mbit-t írt (gondolom darabonként).
Az, hogy mikor tervezik a bővítést nem tudni. Illetve, ha tudná valaki, hogy milyen műholdon megy a SAT szolgáltatás az is segítség lenne,
mert a Direct One-t néztem még és ha ugyanaz akkor nem kellene változtatni rajta.
Köszönöm
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.