Gyurcsi Posztolva ekkor: szeptember 18. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: szeptember 18. Tiszteletem! A mobilomon alig van már tárhely. Végignéztem az alkalmazásokat, és a TV GO-nál az "adat" -nál a tárhelyből 9,15GB. Alul felajánlja az adatok törlését, de ha ezzel élek, nem csinálok bajt? Akkor is be tudok majd jelentkezni? Üdvözlettel - Zalán György Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: szeptember 19. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: szeptember 19. Kedves Gyurcsi! Ha törlöd az adatokat, akkor minden Telekom TVGO belépési azonosítód és beállításod törlődik. Javasoljuk, hogy minden olyan alkalmazást törölj a telefonodról, amit nem használsz, mert a legtöbb helyet azok foglalják. Ezen felül, ami sok helyet foglalhat, azok a letöltött fájlok, képek és videók. Bízunk benne, hogy válaszunkkal a segítségedre lehettünk. ^Zsani Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Gyurcsi Posztolva: szeptember 20. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: szeptember 20. Köszönöm, kedves Zsani! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Gyurcsi
Tiszteletem!
A mobilomon alig van már tárhely. Végignéztem az alkalmazásokat, és a TV GO-nál az "adat" -nál a tárhelyből 9,15GB. Alul felajánlja az adatok törlését, de ha ezzel élek, nem csinálok bajt? Akkor is be tudok majd jelentkezni?
Üdvözlettel - Zalán György
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.