Csambo Posztolva ekkor: szeptember 28. Megosztás Posztolva ekkor: szeptember 28. Sziasztok! 1000-es netemet a tv nagyon lefoglaja, így minden más eszköz, főleg számítógépre már nem jut. A router beállítás között nem találtam az eszközök közötti megosztást. Lehetséges egyáltalán? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: szeptember 29. Telekom Megosztás Posztolva: szeptember 29. Szia @Csambo A TV szolgáltatásunk az elérhető sávszélesség legnagyobb részét nem foglalja el. Az elérhető sávszélesség százalékos felosztására nincs lehet. Korlátozni tudod, hogy adott eszköz elérje-e az internetet vagy sem. ^Oszkár Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 RViktor Posztolva: október 4. Megosztás Posztolva: október 4. Ekkor: 2024. 09. 28. at 20:51, Csambo írta: Sziasztok! 1000-es netemet a tv nagyon lefoglaja, így minden más eszköz, főleg számítógépre már nem jut. A router beállítás között nem találtam az eszközök közötti megosztást. Lehetséges egyáltalán? A TV max 20-30 Mbit-et vihet el és ezt is max akkor, ha valami 4K adást nézel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Csambo
Sziasztok! 1000-es netemet a tv nagyon lefoglaja, így minden más eszköz, főleg számítógépre már nem jut. A router beállítás között nem találtam az eszközök közötti megosztást. Lehetséges egyáltalán?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.