magizoro Posztolva ekkor: szeptember 30. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: szeptember 30. Hello, augusztus végén hoztam egy Xiaomi 13 T típusú telefont egy Telekom üzletből. Android 13 van rajta, azóta se jött rá semmiféle szoftverfrissítés vagy biztonsági frissítés. Normális ez, és ha igen mikorra várható valami? Köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: október 1. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: október 1. Szia magizoro! Kérdéseddel kapcsolatban felvettük illetékes kollégáinkkal a kapcsolatot és amint érkezik válasz, azonnal tájékoztatni fogunk Téged. Munkatársaink válaszáig türelmedet köszönjük! ^Rita Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: október 1. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: október 1. Szia magizoro! Köszönjük szépen a türelmedet! Időközben meg is érkezett munkatársaink válasza, mely alapján arról tudunk tájékoztatni, hogy a Xiaomi 13 T modellre az idén már 4 frissítés érkezett az Android 14-es verzióra. Az utolsó most szeptember hónapban lett elérhető. Javasoljuk, hogy ellenőrizd a telefonodban a beállításokat, valamint érdemes lenne kikapcsolni és újraindítani a készüléket. Bízunk benne, hogy válaszunkkal a segítségedre lehettünk. ^Rita Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 magizoro Posztolva: október 1. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: október 1. Hello! Már megpróbáltam kb. mindent amit lehetett, semmiféle frissítés nem jön. Nem értem miért van ez így. Kikapcsoltam, újraindítottam, régiót váltottam, hátha...de semmi. Gondolom akkor ez van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: október 2. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: október 2. Kedves magizoro! Abban az esetben, ha készüléked nem ajánlja fel a frissítért érdemes felkeresni a gyártói szervizt így kiderülhet, hogy mi okozhatja a gondot! ^Szilvi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
magizoro
Hello,
augusztus végén hoztam egy Xiaomi 13 T típusú telefont egy Telekom üzletből. Android 13 van rajta, azóta se jött rá semmiféle szoftverfrissítés vagy biztonsági frissítés. Normális ez, és ha igen mikorra várható valami? Köszönöm
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.