Gruits Lászlóné Posztolva ekkor: október 4. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: október 4. 3-án vettem át az új Honor 90 készüléket. Részletfizetésssel kértem. Szeretném tudni, hol találom a szerződést, számlát, garancia papírt stb. Köszönöm előre a segítséget. Gruits Lászlóné 2344Dömsöd Rigó u. 13. tel. 209125472 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: október 4. Jelentés Megosztás Posztolva: október 4. Üdvözlöm A készülék dokumentumai az MT azonosítóhoz tartozó Telekom fiókban érhetőek el. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Gruits Lászlóné Posztolva: október 4. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: október 4. 2 órája, uzman írta: Üdvözlöm A készülék dokumentumai az MT azonosítóhoz tartozó Telekom fiókban érhetőek el. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Gruits Lászlóné Posztolva: október 4. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: október 4. köszönöm- ok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Gruits Lászlóné
3-án vettem át az új Honor 90 készüléket. Részletfizetésssel kértem. Szeretném tudni, hol találom a szerződést, számlát, garancia papírt stb.
Köszönöm előre a segítséget.
Gruits Lászlóné
2344Dömsöd Rigó u. 13.
tel. 209125472
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.