The Government Posztolva ekkor: október 14. Megosztás Posztolva ekkor: október 14. 10/10 meccsben packetloss van, elég élvezhetetlenné válik igy a játék. A kormány nevében követelem a megoldást! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 xBBanzaix Posztolva: október 15. Megosztás Posztolva: október 15. (szerkesztve) Ne aggódj minden Telekomosnak van és nem fog változni. Akkor én szerencsés vagyok mert csak ( 10 játékból 7 ) nem jó!! 10 - 20% packet loss Meg zombiba minden nap elvesztek mindent (többször is ) mert ez miatt kidob a szerver A lényeg hogy megvettük a játékot és fizetjük az internetet. Szerkesztve ekkor: október 15. Szerkesztő: xBBanzaix Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kiss.Péter Posztolva: október 15. Megosztás Posztolva: október 15. HETEK óta!!! folyamatosan packetloss van, hétköznaponként 16:30 után már elviselhetetlen, a hétvégékről inkább említést se teszek... Jó lenne, ha már kezdene ezzel az egésszel valamit a Telekom! Bejelentettem már többször a hibát, de elmondásuk szerint minden rendben van az internettel, ennyivel le is ráznak. Szégyen! Sokan úgy gondolom hogy türelmesek voltak, úgyhogy ebből már LEGYEN ELÉG! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Csokszon Posztolva: október 15. Megosztás Posztolva: október 15. Akármit állítok játszhatatlan.. 10 25%. de csak a játéknál. Speed test nem jelzi a packet loss t Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 bazo Posztolva: október 15. Megosztás Posztolva: október 15. (szerkesztve) 10/8 online meccs alkalmával packet lossom van. Jatéktól függetlenül. Szomorunak tartom, hogy egy ekkora ceg nem akar foglalkozni a felhasznalói érdekeivel es csak mutaogat a másikra.. nem hiszem, hogy a mi dolgunk lenne megoldani ezt a problémát...A Telekom se fogadná el ha a követlező ho aptol mikor fizetni kellene a szamlat mis is elkezdenénk mutogatni masra, hogy majd ő befizeti. [Moderálva a bejegyzés] Szerkesztve ekkor: október 15. Szerkesztő: NTibor Ütközik a Telekom fórum felhasználási feltételeivel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 The Government Posztolva: október 16. Szerző Megosztás Posztolva: október 16. Nálam eddig ***** volt, ott sosem volt probléma, néha volt egy kis packet burst pár másodpercig, félévente egyszer, de az annyi is volt. De sajnos itt a Telekomnál tényleg pár hete kezdődött ez és azóta egyre rosszabb. Már minden meccsen packet loss, Rankeden kifejezetten örülök amikor csak 4-5% van, mert akkor van esélyem kihúzni nullásra az SR-t valahogy Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 racsi Posztolva: október 17. Megosztás Posztolva: október 17. Portok miatt van ez a gond van egy mod dmz a modemben ha az be van kapcsolva megszűnik a packet loat/burst viszont ugye nem igazán biztonságos úgy használni a modemet Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 alienhun11 Posztolva: október 17. Megosztás Posztolva: október 17. 2 órája, racsi írta: Portok miatt van ez a gond van egy mod dmz a modemben ha az be van kapcsolva megszűnik a packet loat/burst viszont ugye nem igazán biztonságos úgy használni a modemet Kérlek ne terjessz *****séget. Nem a portok miatt van, hanem mert ***** az egész Telekom Gerinc. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 GabenB Posztolva: október 17. Megosztás Posztolva: október 17. (szerkesztve) Én Exitlagot használok , na azóta megszűnt a packet loss. Igaz fizetős , de én már meguntam ezt a szenvedést. Hiába jelentjük be semmi sem történik , csak egy automatikus üzenetet küldenek , hogy dolgoznak rajta . Sajnos a port nyitogatással nem javul meg a telekommal van itt a probléma. Szerkesztve ekkor: október 17. Szerkesztő: GabenB Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 The Government Posztolva: október 17. Szerző Megosztás Posztolva: október 17. GabenB kössz az intelt, kipróbáltam és eddig egyszer sem volt packetlossom, igaz 7 dolcsi/hó vagy 4 ha egy évre megveszed előre, de tényleg működik és még az fps-em is több lett. Nagyondurva. Telekom havi 2000hufot igazán engedhetnétek a netből! Kösssz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Packet Loss Kings Posztolva: október 18. Megosztás Posztolva: október 18. Exitlag csak PC re van srácok? Nagyon elegem van már a Telekomboll két hete nincs meccs packet loss nélkül. Ezért fizetünk. PS5 bárki help. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 GabenB Posztolva: október 22. Megosztás Posztolva: október 22. Ekkor: 2024. 10. 17. at 19:54, The Government írta: GabenB kössz az intelt, kipróbáltam és eddig egyszer sem volt packetlossom, igaz 7 dolcsi/hó vagy 4 ha egy évre megveszed előre, de tényleg működik és még az fps-em is több lett. Nagyondurva. Telekom havi 2000hufot igazán engedhetnétek a netből! Kösssz Szívesen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 GabenB Posztolva: október 22. Megosztás Posztolva: október 22. Ekkor: 2024. 10. 18. at 18:27, Packet Loss Kings írta: Exitlag csak PC re van srácok? Nagyon elegem van már a Telekomboll két hete nincs meccs packet loss nélkül. Ezért fizetünk. PS5 bárki help. Igen az csak pc meg android/ios, de a Nordvpn azt hiszem működik konzollal is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Bombi974 Posztolva: november 6. Megosztás Posztolva: november 6. Egyszerűen játékra használhatatlan a szolgáltatás. Esténként állandó packetloss van,eleinte csak 3-5% volt,de ma már 25% és túlcsordulás. Azért kötöttem a Telekommal szerződést,mert a környékünkön élő gamerek szerint ez a jó szolgáltatás. Eleinte tényleg tökéletesen működött,de jó pár hete játékra alkalmatlan. Nem azért kötöttem szerződést,hogy fizessek de ne tudjam használni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kba Posztolva: november 11. Megosztás Posztolva: november 11. Nem tökéletes megoldás, de valamit javít a helyzeten, ha felrakod az alábbi programot: Cloudflare Warp. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
The Government
10/10 meccsben packetloss van, elég élvezhetetlenné válik igy a játék. A kormány nevében követelem a megoldást!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
14 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.