Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Telefon csörög, majd megszakad

SabynaT

Kérdés

Sziasztok, 

segítségre lenne szükségem.
Van egy Samsung Galaxy S24 Plus telefonom. Nemrég vásároltam, de leszögezném, hogy a most tapasztalt jelenség nem a telefon hibája, mert nem első perctől van jelen. 

A problémám az, hogy mikor valaki hív, kb 4 másodpercig kicseng, aztán elhallgat - mintha megszakadna. Felhívtam magam egy másik telefonról, és a 4 másodperc után azt írta ki a hívó telefon, hogy "A vonal foglalt." és pittyegett a vonal. 
Kutattam a telefonomon, nincs beállítva se hangposta, se hívásátirányítás vagy -várakoztatás. A *#...# opciókkal is próbálkoztam, de semmi. 
A SIM kártyán vagy a szolgáltatónál sem látok semmilyen erre irányuló beállítást. Illetve blokkolva sincsen senki (pont emiatt még az eddigi kéretlen számok blokkolását is feloldottam).

Tapasztalt már valaki hasonlót? Mi lehet a gond? 

Köszi a válaszokat előre is!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0
  • Telekom

Szia SabynaT! Ha megoldható és van rá lehetőséged, próbáld meg áttenni a SIM kártyádat egy másik Telekomos vagy hálózatfüggetlen készülékbe és nézd meg, úgy mit tapasztalsz. Ezzel ténylegesen ki tudod szűrni, hogy a mobilod vagy a SIM kártyád a problémás. Ugyanakkor, ha privát üzenetben elküldöd nekünk az érintett telefonszámodat, ellenőrizzük a központi beállításokat rajta. ^Lia 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...