Ugrás a tartalomhoz
  • 0

átírás halál esetén

Ádám9504

Kérdés

A problémám, hogy elhunyt édesapám, szeretném a szerződéseit átvenni a jelenlegi szolgáltatásokkal. Találtam is egy ilyen nevű nyomtatványt, de néhány pontja nem világos:

EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉSMÓDOSÍTÁS – ÁTÍRÁS EGYÉNI ELŐFIZETŐ RÉSZÉRE

Az átvállalt szolgáltatásokra vonatkozó  adatok: Egyedi Előfizetői Alapszerződés azonosítója: ezt hol találom, se a számlán, se a szerződésen nem látok ilyet.

MT ügyfél-azonosító: az elhunytét tudom a számláról, de én még nem vagyok telekom ügyfél, így nekem nincs. Akkor most előbb valami szerződést kell kötnöm, hogy kapjak azonosítót? 

Előfizetői (kapcsolási) szám: ide milyen szám kell? Máshol kérdezik az mt azonosítót, a folyószámlaszámot és a telefonszámot is, így nem világos, hogy ez mi lehet még.

Az átvállalt szolgáltatások típusánál, ahol a setupboxról kérdezik, hogy az bérelt volt vagy vásárolt, ezt honnan tudom kideríteni?

Illetve az igényelt díjcsomagnál válthatok rögtön valami nagyobb csomagra, vagy csak az elhunyt aktuális díjcsomagját vállalhatom át?

Köszönöm, ha valaki tud segíteni legalább egyes részeiben.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0
  • Telekom

Szia Ádám!

Nagyon sajnáljuk, fogadd őszinte részvétünket.

Az általad keresett adatok a szerződésen találhatók meg, amik valószínűleg édesapád Tekelom fiókjában a dokumentumok közt vannak.

Neked akkor lesz MT azonosítód amikor szerződés kötsz, és arra átkerülnek a szolgáltatások.

Javasoljuk az egyszerűbb ügyintézés érdekében a halotti anyakönyvi kivonattal fáradj be legközelebbi Telekom üzletbe, ahol kollégáink segítségedre lesznek az ügyintézésben.  ^Zoli

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...