Apofis Posztolva ekkor: Szerda 15:36 Megosztás Posztolva ekkor: Szerda 15:36 Szép napot. Már mindenhol zeng a net új Android 15-ről. Sajnos én még nem kaptam meg. Jelenlegi verzió: 1.0.9.0 UMLEUXM Várható: 1.1.5.0.VMLEUXM Esetleg tudna ebben segíteni valaki? Segítéségeteket előre is köszönöm szépen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 23 órája Telekom Megosztás Posztolva: 23 órája Szia! Felvettük a kapcsolatot illetékes munkatársainkkal. Amint választ kapunk, jelezzük számodra, addig szíves türelmedet kérjük! ^Erika Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 23 órája Telekom Megosztás Posztolva: 23 órája Meg is kaptuk a választ. Egyelőre nem kaptunk frissebb verziót a gyártótól, az általad használt verzió a a legfrissebb. ^Erika Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Apofis Posztolva: 2 órája Szerző Megosztás Posztolva: 2 órája 20 órája, Telekom szakértő írta: Meg is kaptuk a választ. Egyelőre nem kaptunk frissebb verziót a gyártótól, az általad használt verzió a a legfrissebb. ^Erika Szép napot. Köszönöm szépen. Ez azt jelenti hogy csak a Telekom? Mert November 14 óta, hivatalos honlapon is fent van Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 1 órája Telekom Megosztás Posztolva: 1 órája Szia Apofis! A szolgáltatók nem feltétlenül egy időben kapják meg a frissítéseket. Amint megkapjuk tesztelésre az új szoftvert, majd miután visszaigazoltuk, hogy megfelelő, a gyártó saját ütemezése szerint publikálja azt. Köszönjük a megértésedet. ^Andrea Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Apofis
Szép napot.
Már mindenhol zeng a net új Android 15-ről. Sajnos én még nem kaptam meg.
Jelenlegi verzió: 1.0.9.0 UMLEUXM
Várható: 1.1.5.0.VMLEUXM
Esetleg tudna ebben segíteni valaki? Segítéségeteket előre is köszönöm szépen.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.