Péter222 Posztolva ekkor: 2024. december 5. Megosztás Posztolva ekkor: 2024. december 5. Sziasztok! A lakásomban nincs térerőm mindenhol másol van körülöttem (Budapest 13. kerület). Milyen megoldás van, hogy itthon tudjam használni a telefonom? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2024. december 5. Telekom Megosztás Posztolva: 2024. december 5. Szia Péter222! Nagyon sajnáljuk, hogy problémát tapasztalsz az internethasználat közben. A működést több minden is befolyásolhatja, pl. a készülék, a SIM kártya, a díjcsomag, a hely domborzati viszonya- és lefedettsége, az épületek, stb. Javasoljuk, hogy vedd ki a SIM kártyát a készülékből (ha kivehető) majd tedd vissza, így frissül a feljelentkezésed, akár ez is hozhat megoldást. Ha ezek után sem működik, kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon a m.me/TelekomHU elérhetőségünkön, hogy a segítségedre lehessünk. ^Rita Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Péter222 Posztolva: 2024. december 6. Szerző Megosztás Posztolva: 2024. december 6. Köszönöm de nem az internettel van a probléma azt a router megoldja. Mint írtam telefonálni nem tudok azaz a GSM szolgáltatás nem működik. Erre mi a megoldás? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2024. december 6. Telekom Megosztás Posztolva: 2024. december 6. Szia @Péter222! Ha jó minőségű wifi kapcsolat rendelkezésre áll a lakásban és megfelelő okostelefonnal rendelkezel, javasoljuk a vowifi szolgáltatás használatát. Ehhez először aktiválnod kell a szolgáltatást, amit a 1414-es számra sms-ben elküldött "+VOWIFI" kóddal tudsz megtenni. Emellett telefonod beállításaiban is engedélyezned kell a vowifi használatát. Részletes leírást ezen az oldalunkon találsz: VoWifi, Wifi Hanghívás: Hívj Wi-Fi-n keresztül!- Telekom lakossági szolgáltatások ^Zsolti Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Péter222
Sziasztok!
A lakásomban nincs térerőm mindenhol másol van körülöttem (Budapest 13. kerület).
Milyen megoldás van, hogy itthon tudjam használni a telefonom?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.