mati Posztolva ekkor: 2015. április 11. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. április 11. A neten fizetem számláimat ahol találni több kártyatipust Visa MasterCard, stb, de ott találni OTP Széchényi kártyát is.Kérdésem ki lehet fizetni Széchenyi kártyával a számlákat? Ha igen hogyan? Köszönöm a választ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. április 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. április 13. 100% hogy nem. már csak azért sem, mert a szép kártya felhasználási feltételeiben nincs szó arról, hogy bármilyen telekommunikációs szolgáltatásért fizethetnél a cafetériádból (lásd itt, Általános kérdések/Mire használható?) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oldmumus Posztolva: 2015. április 14. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. április 14. Direkt megvártam más válaszát is, mert biztos voltam benne nem lehet.A Visa, MasterCard, stb. olyan fajta kártyák amivel általánosan lehet világszerte helyettesíteni a készpénzt. A Széchenyi kártya csak magyar viszonylatban és bizonyos szolgáltatásokra vonatkozik. Pl. ilyen kártyával nem lehet fizetni egy élelmiszer vagy ruházati üzletben, de VISA-val igen. Nekem alapértelmezett fizetésnek a VISA van megadva és nem kell a postán sorban állni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 vaneeya Posztolva: 2015. április 23. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. április 23. When I think hurt Telephony Call and hánypercet Whom I have spoken, sms h quería by Whom can you, how did you track how many pieces. _____________ amal Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
mati
A neten fizetem számláimat ahol találni több kártyatipust Visa MasterCard, stb, de ott találni OTP Széchényi kártyát is.
Kérdésem ki lehet fizetni Széchenyi kártyával a számlákat? Ha igen hogyan?
Köszönöm a választ
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.