wébertamás Posztolva ekkor: 2024. december 28. Megosztás Posztolva ekkor: 2024. december 28. Sziasztok! Valahogy be lett kapcsolva a gyerekzár az androidos telekom tv-n, azóta eggyes tartalmat, csak pinkód beírása után tudom nézni! Hogyan tudom kikapcsolni a pinkód kérést, és a gyerekzárat! Előre is köszönöm a segitséget! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2024. december 29. Telekom Megosztás Posztolva: 2024. december 29. Kedves @wébertamás! A jelenséget központi hiba okozta, amit szakembereink időközben már elhárítottak. Abban az esetben, ha továbbra is tapasztalod a problémát kérjük, hogy keress minket privát üzenetben adataiddal (MT azonosító + mobilelérhetőséged) és a segítségedre leszünk! Az okozott kellemetlenségért elnézésedet kérjük! Megértésedet és együttműködésedet köszönjük! ^Zoltán Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 wébertamás Posztolva: 2024. december 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2024. december 29. Köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2024. december 30. Telekom Megosztás Posztolva: 2024. december 30. Kedves @wébertamás! Nagyon szívesen! További kérdés esetén is keress minket bizalommal! Kellemes napot kívánunk! ^Zoltán Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
wébertamás
Sziasztok! Valahogy be lett kapcsolva a gyerekzár az androidos telekom tv-n, azóta eggyes tartalmat, csak pinkód beírása után tudom nézni! Hogyan tudom kikapcsolni a pinkód kérést, és a gyerekzárat!
Előre is köszönöm a segitséget!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.