Ugrás a tartalomhoz
  • 0

A Kaon modem wifin keresztüli le, illetve feltöltés közben halk, ciripelő hangot ad ki. Miért?

Ricsii2001

Kérdés

Tisztelt Telekom!

A napokban sikeresen bekötötték az otthoni szolgáltatást nálunk is. Az internet gyorsaságával meg vagyok elégedve, az ígérteknek megfelelően biztosítja az 1000 Mbit letöltési sebességet. Azonban egy olyan jelenséggel találkoztam, hogy mikor wifin töltök le nagy fájlokat, vagy fel, a Kaon modem halk, ciripelésre emlékeztető hangot hallat magából. Amint a letöltés vagy a feltöltés végetér, a hang azonnal elcsendesedik, és amint újra elkezdek letölteni, a hang egyből újra hallható. A kérdésem az lenne, hogy ez mennyire rendeltetésszerű? Kábelen nem tudtam elérni az 1000 Mbites sebességet, mert nincs megfelelő átalakítóm a laptopomhoz, és csak 100 Mbittel tudtam kábelen tölteni, és kábelen keresztül nem hallható ez a ciripelő hang sem a le, sem pedig a feltöltés esetében. A hang a készülék felső részében hallható.
Van ezzel kapcsolatban teendőm?

Richárd

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0
  • Telekom

Szia Ricsii2001! Kérjük, küldd el az MT azonosítódat és a mobil elérhetőségedet  privát üzenetben, hogy továbbíthassuk a hibabejelentésedet műszaki kollégáinknak, vagy ha van "asszisztencia szolgáltatás"-od, hívd a soron kívüli hotline (1414) távfelügyeletet, amit az otthoni Wi-Fi hiba kezeléséhez és működéséhez nyújtunk ! ^Kata

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...