Elskorpio74 Posztolva ekkor: tegnap 10:55 -kor Megosztás Posztolva ekkor: tegnap 10:55 -kor Üdv! Telekomtól vásárolt Redmi Note 11 Pro 5G régóta nem friisül. MIUI Global 13.0.9.0 (RKCEUXM) Android biztonsági frissítés 2022.08.01! Már a létező (fellelhető) összes frissítést megpróbáltam manuálisan, de egyiket sem "fogadja el". Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: tegnap 11:19 -kor Telekom Megosztás Posztolva: tegnap 11:19 -kor Kedves Elskorpio74! Kérjük, segíts nekünk, mire gondolsz? Milyen hibaüzenetet kapsz a frissítés eindításakor? ^Szilvi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Elskorpio74 Posztolva: tegnap 13:23 -kor Szerző Megosztás Posztolva: tegnap 13:23 -kor Kedves Szilvi! Jelenleg Miui Global 13.0.9 Stable 13.0.9.0 (RKCEUXM) Android 11 RKQ1.211001.001 fut. A létező összes frissítő csomaggal próbálkoztam már... V13.0.10.0 RKCEUXM ----- other reason V13.0.2.0 SKCEUXM ------ can't verify update.... a többi esetében: Sorry, flash to this stable version is not allowed és így tovább..... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: tegnap 13:56 -kor Telekom Megosztás Posztolva: tegnap 13:56 -kor Kedves Elskorpio74! Köszönjük visszajelzésedet! A frissítést manuálisan is próbáltad elvégezni? Amennyiben igen, kérjük, hogy írj nekünk privát üzenetben, hogy mihamarabb segítségedre lehessünk! ^Szilvia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Elskorpio74
Üdv!
Telekomtól vásárolt Redmi Note 11 Pro 5G régóta nem friisül. MIUI Global 13.0.9.0 (RKCEUXM) Android biztonsági frissítés 2022.08.01!
Már a létező (fellelhető) összes frissítést megpróbáltam manuálisan, de egyiket sem "fogadja el".
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.