Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Ott a T optika a házban de szerintetek nincs ott szolgáltatásotok

Pipa

Kérdés

Sziasztok! Költözöm és áthelyezést kérnék a 13.ker Csata utca 3-7be. Betelefonáltam hozzátok,de azt a választ kaptam hogy nincs ott a T. Mondom akkor menjek másik szolgáltatóhoz? A válasz, IGEN. Nem hiszem el! Egyébként jártam a házban és T logos optika ki van építve,és a szálak elindulnak a lakásokba tömegével. Kérek pontosabb választ, mikor lesz akkor itt élesitve a hálózat!? Köszönöm 

Hampel Csaba 

Egy hosszútávon ott dolgozó kolléga

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

11 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0
  • Telekom

Kedves @Pipa!

A használatbavételi engedély a Telekom esetében azt jelenti, hogy az adott hálózati elem, szolgáltatás vagy rendszer – miután minden szükséges teszten és ellenőrzésen átesett – hivatalosan is üzembe helyezhető és használható. Ez egy fontos lépés, amely biztosítja, hogy a Telekom szolgáltatásai a vonatkozó szabályoknak és előírásoknak megfelelően működjenek, és a lehető legjobb minőséget nyújtsák az ügyfelek számára. Amint ezt az engedélyt megkapjuk a hatóságoktól, akkor a szolgáltatást is tudjuk biztosítani majd. Addig is türelmedet kérjük! Megértésedet köszönjük! ^Zoltán

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Kedves Zoltán! Azt nem tudom megemészteni, hogy az üzemszünet havi díját miért nekem kell fizetni. Nekem ez kényszerpálya. Telekomnak értékelni kellene a türelmemet kitartásomat, lojalitásomat felétek, EZT NEKTEK KÉNE BENYELNI(már mint a ha vi költséget,amig nincs áthelyezve a szolgáltatás)! De le sem szar! Én használnám a szolgáltatást eddig 2hónapja ,de Ti nem tudjátok biztosítani, és ezt nem tudjátok hogy még mennyi hónapon keresztül nincs szolgáltatás. Hányok az egész történettől. EZ NEM FER!

Várom válaszod 

Hampel Csaba 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...