GGábor1984 Posztolva ekkor: február 8. Megosztás Posztolva ekkor: február 8. Kérném a segítségeteket. Laptopon próbálnom megnyitni a Telekom tv go t ahogy eddig tettem de most azt írja a műsor elindítása után hogy a lejátszás sikertelen E:503 tudnátok segíteni? Előre is köszönöm . Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: február 8. Telekom Megosztás Posztolva: február 8. Szia GGábor1984! Kérjük, ellenőrizd le a Telekom TV GO felhasználási feltételei 2.2.3. pontjában a szolgáltatás használatához szükséges szoftver és hardver eszközöket. ^Andrea Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 GGábor1984 Posztolva: február 8. Szerző Megosztás Posztolva: február 8. Kedves Andrea! Köszönöm válaszát de a tegnapi napig tökéletesen működött minden. Ma volt először ilyen probléma. Google Chrome on 503 as, Firefoxon 3060 as hibát ír. Szinte már mindent próbáltam, mi lehet a megoldás? Köszönöm segítségét. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 GGábor1984 Posztolva: február 8. Szerző Megosztás Posztolva: február 8. megcsináltam köszönőm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: február 9. Telekom Megosztás Posztolva: február 9. Szia GGábor1984! Köszönjük a türelmedet és visszajelzésedet, örömmel olvastuk, hogy megoldódott a probléma. A továbbiakban is állunk rendelkezésedre! ^Szilvia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
GGábor1984
Kérném a segítségeteket.
Laptopon próbálnom megnyitni a Telekom tv go t ahogy eddig tettem de most azt írja a műsor elindítása után hogy a lejátszás sikertelen E:503
tudnátok segíteni?
Előre is köszönöm .
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.