Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Letöltési sebesség váratlanul 5 MB/s

PappIstván

Kérdés

Lenne egy problémám, miszerint kb. egy hónapja a 30-40 MB/s-os letöltési sebességű hálózatomból hirtelen MAX. 5 MB/s-os letöltési sebességű hálózat lett, meyleyt a rendszer 

többszöri újraindításával, valamint az esetleges eszközökkel kapcsolatos hibák elhárításával sem tudtam megoldani vagy bármilyen változást elérni. Bármilyen segítség/tanács jól jön.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0
1 órája, PappIstván írta:

Lenne egy problémám, miszerint kb. egy hónapja a 30-40 MB/s-os letöltési sebességű hálózatomból hirtelen MAX. 5 MB/s-os letöltési sebességű hálózat lett, meyleyt a rendszer 

többszöri újraindításával, valamint az esetleges eszközökkel kapcsolatos hibák elhárításával sem tudtam megoldani vagy bármilyen változást elérni. Bármilyen segítség/tanács jól jön.

Hozzáteszem, hogy egy sebességmérő szoftver segítségével észrevettem, hogy a letöltési sebesség csak a letöltés lefolyása alatt csökken MAX. 5 MB/s sebességre, ami felettébb érdekes, majd a letöltés végeztével visszaáll 30-40 MB/s sebességre. Azt is hozzáteszem, hogy ez a probléma a háztartás összes eszközén fellelhető.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Ha csak a szolgáltatói eszközt használod, a 1414-es ügyfélszolgálati számon mindenképp be kellene jelenteni hibára és az illetékes kollégák kivizsgálják, hogy mi áll az eset hátterében.

Viszont ha van saját router is, érdemes lenne első körben ez nélkül megpróbálni, ha úgy jó, akkor a router beállításaiban keresendő a hiba.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...