Egy Mercusys 105- ös switch- et szeretnék használni de ha bekötöm a router (Sagem f@st 5670) meg egy eszköz közé (pl laptop v Audio PC) akkor az eszközön nincs netes kapcsolat. A switch biztos, hogy jó, kettő is van belőle. Próbáltam sokmindent pl azt is , hogy lejjebb vettem a PC hálózati kártyájának a sebességét 100 mbs- re, mert a switch max ennyit tud, de ez sem vezetett eredményre. Lehet, hogy a router nem kompatibilis a switch- el, vagy valami más lehet a probléma? Nem rég volt nálunk router csere mivel bevezették az optikai netet. Lehet, hogy az 5670- ben kéne vmit állítani?? A kábelek biztos, hogy jók.
Kérdés
kpeti
Üdvözlet!
Egy Mercusys 105- ös switch- et szeretnék használni de ha bekötöm a router (Sagem f@st 5670) meg egy eszköz közé (pl laptop v Audio PC) akkor az eszközön nincs netes kapcsolat. A switch biztos, hogy jó, kettő is van belőle. Próbáltam sokmindent pl azt is , hogy lejjebb vettem a PC hálózati kártyájának a sebességét 100 mbs- re, mert a switch max ennyit tud, de ez sem vezetett eredményre. Lehet, hogy a router nem kompatibilis a switch- el, vagy valami más lehet a probléma?
Nem rég volt nálunk router csere mivel bevezették az optikai netet. Lehet, hogy az 5670- ben kéne vmit állítani?? A kábelek biztos, hogy jók.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.