Frank Posztolva ekkor: március 4. Megosztás Posztolva ekkor: március 4. (szerkesztve) PC-n működik. Az androidos telefonomon nem működik megfelelően a TVGo alkalmazás. Az online műsor nem nézhető. Csak "karikázik" folyamatosan. Kliens verzió: 2.0.1191. Operációs rendszer: Android 12 Eszköz: Xiaomi M2011K2G DRM info: OMA V1 Forward Lock. Az "Archiv TV - csatornák szerint" az viszont szépen lejátszható. Mit tegyek, hogy működjön? Szerkesztve ekkor: március 4. Szerkesztő: Frank Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: március 5. Telekom Megosztás Posztolva: március 5. Szia @Frank! Köszönjük a megkeresésedet! Első körben javasoljuk, hogy frissítsd az appot (töröld, majd rakd fel a legújabb verzióját) és töröld a gyorsítótárat a beállításokban is, majd lépj újra be és ha továbbra sem működik megfelelően az alkalmazás, akkor kérjük ,hogy írd meg nekünk a problémát privát üzenetben az alábbi adatok megadásával, hogy a bejelentésedet rögzíthessük: Telekom TV GO-hoz kapcsolt Telekom fiók e-mail címe, MT-azonosító, kapcsolattartó neve, mobil telefonszáma, milyen eszközön próbálod a lejátszást, milyen szoftver fut az eszközön, annak verziója, hogyan kapcsolódsz az internetre (wifi, mobilinternet vagy ethernet hálózat) , mikor tapasztaltad a hibát (minél pontosabb időpont szükséges, pl.: 09.30 18:00-18:15 között), hibaüzenet, hibakód / képernyőmásolat, amennyiben van, Az okozott kellemetlenségért elnézésedet kérjük! Megértésedet és együttműködésedet köszönjük! ^Zoltán Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Frank Posztolva: március 5. Szerző Megosztás Posztolva: március 5. (szerkesztve) Kedves Zoltán! Elküldtem a kért infókat, a személyes adatokon kívül a többit ide is megírom: Milyen eszközön próbálom: Eszköz: Xiaomi MI11. (Xiaomi M2011K2G ) Milyen szoftver fut az eszközön, annak verziója: Operációs rendszer: Android 12 TV Go alkalmazás: Kliens verzió: 2.0.1191. Már többször újratelepítettem. (De gondolom, csak ez az egy verzió elérhető. Vagy van több verzió is? Hogyan kapcsolódsz az internetre? wifi-vel és mobilinternet-el is próbáltam. Mikor tapasztaltad a hibát? MIndig. Pld most is.2025.03.05.22.25.- 22.40. hibaüzenet, hibakód nincs, csak karika-karik-karika - "A tartalom újraindítása nem engedélyezett". Ezt nem minden csatornánál írja ki. Egyetlen képkocka minden csatornánál bejön. Végigpörgettem az összes csatornát. Filcafé: éppen reklám van, ez bejött kicsit, majd a kép megállt, de a hang az megy! MTV is ment pár másodpercig. Muzsika TV - hang van csak. CNN - hang van - kép az nincs, cool hang van csak, izaura tv - csak hang.zenebutik - hang. Hopp, a HGTV - nagy házfelújítás Az megy. Ez az egy adó most éppen működik. Szerkesztve ekkor: március 5. Szerkesztő: Frank Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Szuri Posztolva: 7 órája Megosztás Posztolva: 7 órája Szia, nekem sem működik a tvgo. Bejelentkezés után újra a bejelentkezés marad semmi mást nem nyit meg vagyis nem lép be. Látszanak az adások viszont nem nyitja meg őket. Olyan mint ha be se lennék jelentkezve. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Frank
PC-n működik.
Az androidos telefonomon nem működik megfelelően a TVGo alkalmazás. Az online műsor nem nézhető. Csak "karikázik" folyamatosan.
Kliens verzió: 2.0.1191.
Operációs rendszer: Android 12
Eszköz: Xiaomi M2011K2G
DRM info: OMA V1 Forward Lock.
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: FrankAz "Archiv TV - csatornák szerint" az viszont szépen lejátszható.
Mit tegyek, hogy működjön?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.