Fecóka Posztolva ekkor: tegnap 13:01 -kor Megosztás Posztolva ekkor: tegnap 13:01 -kor Tisztelt Telekom. Ma de beszéltem a kollégájukkal de nem kaptam választ a hiba okára, ami továbbra is fent áll. A Tv go szolgáltatás E:1400 hibakódot ír folyamatosan és nem tudom használni. Ha telefonon próbálom mobil hálózatról működik viszont wifiről E:66 hibakóddal szintén nem lehet használni. Mi lehet a probléma? Üdvözlettel : Feri Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 11 órája Telekom Megosztás Posztolva: 11 órája Kedves Feri! Amennyiben egyeztettél szakértő kollégánkkal és nem sikerült megoldani a gondot a hiba kivizsgálása elindult és ennek eredméynéről hamarosan tájékoztatunk. Abban az esetben, ha ezt leellenőriznéd, írd meg nekünk privát üzenetben érintett MT-azonosítódat és Telekom Fiók azonosítódat, hogy utánanézhessünk. Köszönjük! ^Szilvi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Fecóka
Tisztelt Telekom.
Ma de beszéltem a kollégájukkal de nem kaptam választ a hiba okára, ami továbbra is fent áll.
A Tv go szolgáltatás E:1400 hibakódot ír folyamatosan és nem tudom használni.
Ha telefonon próbálom mobil hálózatról működik viszont wifiről E:66 hibakóddal szintén nem lehet használni.
Mi lehet a probléma?
Üdvözlettel : Feri
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.