Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Spam szűrő

munkas

Kérdés

A spamszűrőt, hogy lehetne rábírni a működésre? A webmail beállításoknál a SPAM érzékenysége: Legmagasabb, Tevékenység gyanús levelek esetén: Törlés, Tevékenység, ha Spam: Törlés. Ez amx amit be lehet állítani, és semmit sem csinál. Ugyanazokat a legbénább spameket ereszti át napról napra.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0

Köszönöm a választ, de azt kell mondjam, hogy sajnos nem próbálják kiszűrni. Párszor már bejelentettem az utóbbi évben, és mások is többször megtették, mert általában nagy hazai internetes cégeket adnak meg feladónak, őket is lejáratva. És a csak a Telekomos eamil címeket érinti.
A baj ott van, hogy én is céges email-nek használom már 20 éve (gyakorlatilag csak ezért vagyok még a Tekomnál), és nem egy gépen fogadom a leveleket. Hiába állítom be egy vagy két gépen, ha a telefonokon is meg kell tennem és webes felületen meg nem is lehet.
Olyan ez mintha a csapból koszos víz folyna, és a szolgáltató azt javasolja, hogy ha inni is akarok belőle akkor tisztítsam meg magamnak :(

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...