MP35 Posztolva ekkor: Csütörtök 22:03 Megosztás Posztolva ekkor: Csütörtök 22:03 Windows 10-en megy a levelezés. Windwos 11-en nem akar semmi esetre sem csatlakozni. Valamit rosszul adok meg? Tipp/ötlet valakinek? (minden ugyanaz mint windows 10-en) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: Péntek 18:00 Megosztás Posztolva: Péntek 18:00 Esetleg vírusvédelem nem blokkolja a kapcsolatot? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 MP35 Posztolva: 5 órája Szerző Megosztás Posztolva: 5 órája Csak a MS védelem van ugyanugy mint win 10-en..Már kezdem a hitemet veszíteni hogy valaha levelezőprogramba tudom csatolni újra a mailemet...Muszáj lenne mert hetente több száz spammet kapok .. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 SzaZol Posztolva: 11 perce Megosztás Posztolva: 11 perce 5 órája, MP35 írta: Csak a MS védelem van ugyanugy mint win 10-en..Már kezdem a hitemet veszíteni hogy valaha levelezőprogramba tudom csatolni újra a mailemet...Muszáj lenne mert hetente több száz spammet kapok .. Van esetleg valami hibaüzenet amit kapsz a beállításkor? Az egy jó kiinduló alap lenne, hogy hol kell keresni a problémát. Ami még nekem gyanús az a felhasználónév hosszának kitakarása. T-online-os levelezésnél nem a teljes mail cím kell ide, hanem van a postafiók neve, ez az esetek döntő többségében meg szokott egyezni a @ előtti résszel, de lehet teljesen más is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
MP35
Windows 10-en megy a levelezés. Windwos 11-en nem akar semmi esetre sem csatlakozni. Valamit rosszul adok meg? Tipp/ötlet valakinek?
(minden ugyanaz mint windows 10-en)
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.