Muntyán Péter Posztolva ekkor: 9 órája Megosztás Posztolva ekkor: 9 órája Tisztelt Hölgyem /Uram! Muntyán Péter vagyok. Xiaomi 13 készülékemre utoljára 2024 szeptemberben érkezett frissítés. Itt a fórumon olvastam, hogy már januárban érkezett új frissítés. Hogyan tudom megkapni a frissítést. Válaszukat előre is köszönöm. Tisztelettel Muntyán Péter Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 4 órája Telekom Megosztás Posztolva: 4 órája Kedves @Muntyán Péter, Kérjük, privát üzenetben küldd el nekünk a készüléket adatait. A jelenleg elérhető és most telepített szoftver verzióját és sorszámát. Illetve a készüék Imei számát. Együttműködésed köszönjük! ^Oszkár Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Muntyán Péter
Tisztelt Hölgyem /Uram!
Muntyán Péter vagyok. Xiaomi 13 készülékemre utoljára 2024 szeptemberben érkezett frissítés. Itt a fórumon olvastam, hogy már januárban érkezett új frissítés. Hogyan tudom megkapni a frissítést.
Válaszukat előre is köszönöm.
Tisztelettel
Muntyán Péter
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.