Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Facebook alkalmazás folyamatosan leáll

kordicskati

Kérdés

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Mai napon próbáltam megnyitni a telefonomon (T Phone Pro) a facebbok alakmazást, de mindig azt írja ki, hogy leállt az alkalmazás. Próbáltam, hogy alkalmazás-tárhely-adatok törlése-facebook törlése a telefonról-telefon kikapcsolás-újra indítás-facebook telepítés és ennek ellenére semmi. Néztem, hogy a telefon szoftverét kell e frisíteni, de nem az napra kész. A férjemnek is ugyan az a típusú telefonja van (egyszerre vettük) és nála megy az alkalmazás. Neten is próbáltam rákeresni, de nem találtam semmit a problémával kapcsolatban. Nem tudom számít-e, de nem tudom teljesen letörölni a facebookot a telefonról csak a frissítéseket engedi (eltávolítás után nem újra telepítést kér, hanem az a két lehetőség van, hogy frissítés vagy megnyitás).  Amikor eltávolítom a frissítést és megnyitom az alkalmazást kéri, hogy frissítsem nem enged tovább.  Nem tudom, hogy kompatibilitási probréma-e (telefon frissítése miatt) vagy más. Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy ezt a problémát szerviz nélkül meg lehet-e oldani (várjak egy újabb facebook frissítésre mielőtt elviszem szerviz be), vagy vigyem be megnézetni egy telekom üzletbe. Válaszotokat előre is köszönöm, mert fogalmam sincs mi a probléma. 🤯☺️

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: kordicskati
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Ajánlott posztok

• 0
1 órája, Telekom szakértő írta:

Sziasztok! Köszönjük a türelmet! Munkatársaink visszajelzése alapján kérjük, hogy próbáljátok meg az alábbit elvégezni a készüléken. Kérjük, hogy jelzetek vissza, hogy így működik-e. Előre is köszönjük! ^Szilvia 

• Lépjetek be be a Google Play alkalmazásba
  • itt a Google fiók jelölést megnyomva lépjetek be az Alkalmazások és eszközök kezelése menüpontba / Kezelés
  • Válasszátok ki a Facebook alkalmazást, majd töröljék
  • Visszalépve a Google Play alkalmazásba, telepítsétek újra a Facebook-ot.

Nekem csak frissítést enged törölni, alkalmazást nem. Nincs változás. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
18 órája, Telekom szakértő írta:

Sziasztok! Köszönjük a türelmet! Munkatársaink visszajelzése alapján kérjük, hogy próbáljátok meg az alábbit elvégezni a készüléken. Kérjük, hogy jelzetek vissza, hogy így működik-e. Előre is köszönjük! ^Szilvia 

• Lépjetek be be a Google Play alkalmazásba
  • itt a Google fiók jelölést megnyomva lépjetek be az Alkalmazások és eszközök kezelése menüpontba / Kezelés
  • Válasszátok ki a Facebook alkalmazást, majd töröljék
  • Visszalépve a Google Play alkalmazásba, telepítsétek újra a Facebook-ot.

Igazából nem lehet törölni az appot, hiszen a rendszer része, csak a frissítést, de ennek újratelepítése sem oldotta meg a problémát. Kérdésem az, hogy mi történt múlt pénteken, amitől pont a facebook nem működik???

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
6 órája, Att írta:

Igazából nem lehet törölni az appot, hiszen a rendszer része, csak a frissítést, de ennek újratelepítése sem oldotta meg a problémát. Kérdésem az, hogy mi történt múlt pénteken, amitől pont a facebook nem működik???

Ugyanez a probléma, ugyanaz a telefon.

Anikó

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
2 órája, Ani2 írta:

Érdeklődnék, sikerült valakinek valamilyen megoldást találni ? Vagy vitte be valaki a telekomhoz?

Én holnap megyek a Telekom-hoz egyéb ügyben, de ezt is fogom mondani mindenképp!!!! Azért ahhoz már sok idő eltelt, hogy csak itt írogassunk, és érdemben semmi megoldás. Az nem elfogadható válasz, hogy ez az általuk ismert legfrissebb verziója a Facebook-nak!! És más készüléken miért fut?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
1 órája, Dávid22 írta:

A fenti személyek elmondása alapján, ugyan ez a gond jelentkezett a családban lévő két t phone készülékeknél. Kérdezném az illetékeseket (Telekom), hogy esetleg van-e már bármiféle megoldás? Válaszukat előre is köszönöm.

Én hivtam őket, azt mondták nem tudnak tömeges meghibásodásról, vigyem be .

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...