Sziasztok!
Olyan miatt írnék ide, hogy múlt szerdán lettem xiaomi tulaj.
Ezelőtt sosem volt ilyen készülékem, és lehet én vagyok béna, de valamit nem értek.
Nagyjából értek a készülékekhez elég jól.
Az adott alany a xiaomi 15 ultra voaeuxm tehát szolgáltatós változat, tőletek a telekomtól lett vásárolva, barátomtól.vásároltam meg.
Minden jól be van állítva az akkuidő viszont siralmas és nem hiszem el hogy ennek ilyen az akkuideje.
Automatikusan indulók levannak tiltva mint, képfrissítés alapértelmezetten van,wqhd-ban
Minden alkalmazásnál az akkukímélő használat van, amit ritkábban használok annak pedig a háttérbeli korlátozott.
5g kikapcsolva stb
Feltöltöm, okos töltés van beállítva, reggel munka előtt ránézek hírekre,facebook stb és kb 2-3perc alatt 98%..
És a nap többi részében is túlsokat nem használom és ilyen 30%al megyek haza..
Kérdés
Barsi Péter
Sziasztok!
Olyan miatt írnék ide, hogy múlt szerdán lettem xiaomi tulaj.
Ezelőtt sosem volt ilyen készülékem, és lehet én vagyok béna, de valamit nem értek.
Nagyjából értek a készülékekhez elég jól.
Az adott alany a xiaomi 15 ultra voaeuxm tehát szolgáltatós változat, tőletek a telekomtól lett vásárolva, barátomtól.vásároltam meg.
Minden jól be van állítva az akkuidő viszont siralmas és nem hiszem el hogy ennek ilyen az akkuideje.
Automatikusan indulók levannak tiltva mint, képfrissítés alapértelmezetten van,wqhd-ban
Minden alkalmazásnál az akkukímélő használat van, amit ritkábban használok annak pedig a háttérbeli korlátozott.
5g kikapcsolva stb
Feltöltöm, okos töltés van beállítva, reggel munka előtt ránézek hírekre,facebook stb és kb 2-3perc alatt 98%..
És a nap többi részében is túlsokat nem használom és ilyen 30%al megyek haza..
És teljes feltöltésnél 9óra 57percet ír....
esetleg tanácsot,segítséget tudnátok adni?
60 ciklus van az akkuban
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
0 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.