István1996 Posztolva ekkor: július 3. Megosztás Posztolva ekkor: július 3. Tisztelt Telekom! A mai napon a készülékem felrakta a 15-s androidot aminek következtében nem lehet használni bluetoothos fülhallgatóval. Bármilyen bluetoothos audio eszközt csatlakoztatok rá nem tudja lejátszani a videókat. Amint le csatlakoztatom az audio eszközt már megy is a video de ahogy újra csatlakoztatom és hangot kell rajta lejátszania a készüléknek megáll a video. Csináltam már gyári resetet és próbáltam több audio eszközzel is de ugyan az a probléma fennáll. Ez egy Tphone 2 Pro készülék. Kérem segítsenek ennek a megoldásában mert ezt leszámítva nagyon szeretem és meg vagyok vele elégedve. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: július 4. Telekom Megosztás Posztolva: július 4. Kedves István1996! Köszönjük, hogy jelezted felénk észrevételedet, és elnézésedet kérjük a tapasztalt kellemetlenségért! Természetesen továbbítottuk illetékesek felé, és amint megkapjuk visszajelzésüket, tájékoztatni fogunk ezen a felületen. Addig szeretnénk türelmedet kérni! ^Petra Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: július 7. Telekom Megosztás Posztolva: július 7. Kedves István! Kérjük, segíts nekünk egy pontosítással! A videók alatt a YouTube appot érted vagy más felületen tapasztalod a hibát? Amennyiben igen, kérjük, töröld és telepítsd újra az appot és ezt követően ellenőrizd, hogy történt-e változás! Kérjük, jelezz vissza nekünk, várjuk válaszod! Együttműködésedet köszönjük! ^Erika Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
István1996 Posztolva: július 7. Szerző Megosztás Posztolva: július 7. Mindegyik app-ban tapasztalom a jelenséget illetve a telefon csörögni sem tud ilyenkor. Se értesítés se csengőhangot nem tud leadni. Semmilyen médiatartalmat nem tud ilyenkor lejátszani illetve a videók amikor próbálnak indulni villogva próbálkoznak majd el feketedik a videó és nem indul el. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: július 8. Telekom Megosztás Posztolva: július 8. Kedves István! Köszönjük a visszajelzésedet, melyet továbbítottunk illetékes kollégáinknak, amint választ kapunk tájékoztatunk róla! Addig is türelmedet kérjük! Megértésedet köszönjük! ^Zoltán Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: július 8. Telekom Megosztás Posztolva: július 8. Kedves István! Köszönjük a türelmedet! Meg is érkezett illetékes kollégáinktól a válasz, ami szerint a készüléket meg kell vizsgálni szervizben. Kérjük, hogy add le a hozzád legközelebbi Telekom üzletben, melynek elérhetőségével kapcsolatban ide kattintva tájékozódhatsz. Megértésedet és együttműködésedet köszönjük! ^Zoltán Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
István1996 Posztolva: július 8. Szerző Megosztás Posztolva: július 8. Rendben, megpróbálom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
István1996 Posztolva: július 8. Szerző Megosztás Posztolva: július 8. De az a félelmem hogy nem fog megjavulni és a szervizben leveszik róla az üvegfóliát és oda lesz hetekig a készülék és nem tudok addig se használni. Reméltem hogy egy szoftver frissítés ezt rendbe tudja tenni esetlegesen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: július 9. Telekom Megosztás Posztolva: július 9. Kedves István! A gyártói szerviz a beküldött eszközöket, 15-30 napos határidővel vállalja, hogy javítani tudja. Javasoljuk, hogy érdemes lenne a gyártói szervizhez közvetlenül bemenned és ott érdeklődni, hogy van-e lehetőség, hogy a helyszínen megjavítsák ezt számodra. A gyártói szervizek elérhetőségét honlapunkon ide kattintva tekintheted meg. ^Rita Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
István1996 Posztolva: Kedd 19:01 Szerző Megosztás Posztolva: Kedd 19:01 Szép estét kívánok! Nos elküldtem a készüléket szervízbe de sajnos ugyan úgy produkálja a hibát, nem csináltak vele semmit. Esetleg ezt a hibát valami szoftverfejlesztőnek nem tudják önök jelezni aki ennek a készüléknek a szoftverével foglalkozik? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: Szerda 06:35 Telekom Megosztás Posztolva: Szerda 06:35 Kedves István! Nem tömeges a jelenség, ezért kértük, hogy add le szervizben. Ha a hiba ugyanúgy fennáll, akkor kérjük, vidd vissza a szervizbe és addig ne vedd át amíg a helyszínen kipróbálva már nem tapasztalható a probléma. Amit még érdemes kipróbálni, hogy egy másik BT fülhallgatóval is próbáld ki a telefont, hogy kiszűrhető legyen a BT eszköz hibája. Valamint a BT fülhallgatót is próbáld ki másik telefonon, hogy ott okoz-e ilyen jelenséget. ^Zoli Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
István1996 Posztolva: 21 órája Szerző Megosztás Posztolva: 21 órája Volt már szervizben amint azt fentebb írtam is és nem csináltak vele semmit sem. Azt írták a munkalapra hogy a műszeres vizsgálat nem mutatott ki rendellenességet ami nekem azt jelenti hogy csináltak egy resetet rajta és ki sem próbálták. Körülbelül 20 fülhallgatóval kipróbáltam és mindegyikkel ezt csinálja a telefon. Az a bajom a szervizzel hogy csak ezért nem szeretnék Budapestre fel menni mert én Szegedi vagyok. Illetve hiába viszem fel, nem fognak jobban foglalkozni vele mint ha a Telekomon keresztül küldeném fel a készüléket. Nagyon sajnálnám ezt a telefont mert iszonyatosan szeretem. De már azon is gondolkodtam hogy ripityára töröm és biztosítással kicseréltetem mert a központi szervizben semmit nem akarnak megcsinálni. Korábban volt egy iPhoneom ami alaplapi hibás volt. Volt fent ugyan ebben a szervizben és nem csináltak vele semmit mondván hogy hibátlanul működik. Nagyon sajnálnám ezt a T Phone-t mert ez egy nagyon jó készülék és nem szeretném lecserélni. Ehhez szeretném tényleg az önök segítségét kérni. Valamit tegyünk ennek érdekében hogy talpra álljon. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: 7 órája Telekom Megosztás Posztolva: 7 órája Kedves István! Nem szükséges Budapestre utaznod, nyugodtan add le Szegeden a legközelebbi Telekom üzletben, hogy továbbítani tudjuk a szervizbe. Mutasd meg a kollégáknak a hibát, hogy pontosan le tudják írni a jelenséget. Megértjük, hogy a műszeres vizsgálat és az "éles" próba nem ugyanaz ezért kérjük, ahogy korábban írtuk addig ne vedd át amíg a helyszínen az üzletben ellenőrizve nem működik megfelelően. Így kollégáink is látni fogják, hogy továbbra sem működik és ha nem sikerül a szerviznek megoldani akkor ki fogják cserélni. ^Zoli Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
István1996 Posztolva: 6 órája Szerző Megosztás Posztolva: 6 órája A probléma az hogy a Telekomos kolléga is azt mondta hogy ezzel a szervíz nem fog semmit sem tenni mert valószínűleg a szoftver a problémás. Illetve a mások bajom az hogy fél évig fog oda vissza utazni a telefon és nem fog vele történni semmi sem. Az az én gondolatom hogy hiába küldözgetem vissza nem fogják cserélni sem illetve nem fog vele történni semmi. Ugyan ezt végig csináltam már egy iPhone-al is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Telekom Telekom szakértő Posztolva: 1 órája Telekom Megosztás Posztolva: 1 órája Kedves István! Sajnáljuk, hogy kellemetlen tapasztalataid vannak ezen a téren! Ha mégis meggondolod magad, vidd be egyik üzletünkbe (Telekom üzletkereső) a készülékedet és kollégáink továbbítják a szervízbe. Egyéb kérdés esetén, írj nekünk bátran és segítünk. ^Lia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.