Molly Posztolva ekkor: 2015. április 26. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. április 26. Kaptam egy ilyen Prestigio tabletet az új net előfizetésemhez, de nem adtak hozzá magyar nyelvű kézikönyvet.Csak angolt találtam. Tud valaki segíteni ??? Molly Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2015. április 27. Megosztás Posztolva: 2015. április 27. Hello Molly, angolt találtam én is. a tableten nézted, nincs rajta elektronikusan? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Molly Posztolva: 2015. április 27. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. április 27. Ha lenne sem tudnám, h hol keressem . Kézikönyv nélkül :)) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Molly Posztolva: 2015. április 27. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. április 27. De már annak is örülnék, ha bármilyen használati utasítást - ami ugye nem Apple - olvashatnék ehhez .Miután a telefonom is csak kicsit okos , ehhez a NAGYON okoshoz nincs meg a képzettségem. Azt mondtákez olyan, mint egy nagy okos telefon - nem tudom, h a különböző jelek mit jelentenek pl a gmailben.M. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2015. április 27. Megosztás Posztolva: 2015. április 27. Hello Molly, valóban olyan :robothappy:a Gmailes rész ikonsora (10. lap vége) :robothappy: 1. Add ezt a címet a névjegyzékhez.2. Hozz létre egy új e-mailt.3 Keress e-maileket.4 Tartsd meg ezt a levelet hosszú távú tárolásra.5. Töröld az e-mailt.6. További lehetőségek.7. Továbbítsd ezt az e-mailt másoknak.8. Válasz minden címzettnek.9. Válasz erre az e-mailre.10. Emlékeztető hozzáadása. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2015. április 27. Megosztás Posztolva: 2015. április 27. közben találtam magyarul rövid használati útmutatót (45. oldaltól). ez nem old meg mindent, de tartalmzza a lényeget, segít ráérezni a használat elvére, amely alapján (pont az okossága miatt) már gyerekjáték lesz a többi. ha mégis kellenek a részletek, és nem lesz magyar a teljesből (hátha megvan valakinek, aki olvassa ezt), akkor marad a Google fordító :robothappy: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Molly Posztolva: 2015. április 27. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. április 27. Köszönöm, nagyon kedves vagy :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Molly Posztolva: 2015. április 27. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. április 27. Igen, ezt én is megtaláltam és ennyi volt a dobozban a Nagyokossal . Sajnos nekem nem dobja fel a Google fordító a lehetőséget, mert akkor azért már kisilabizálnék b előle valamit a konyha angolommal együtt . Tudsz olyan linket , ahol ez a fordítási lehetőség adott ? Okos ember nekem azt mondta, h csak a weboldalakat fordítja .:( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2015. április 27. Megosztás Posztolva: 2015. április 27. igaz is, meg nem is :robothappy:a leírás pdf-ben van, amit valóban nem visz a Google fordító. viszont ka kimásolod belőle a kérdéses részt (ctrl+C), majd egy másik böngészőablakban megnyitod a fordítót és bevágod a kimásolt szöveget (ctrl+V), akkor kész is a vicces-magyar leírás... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Molly Posztolva: 2015. április 27. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. április 27. Nagyon köszönöm, meg fogom próbálni ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2015. április 27. Megosztás Posztolva: 2015. április 27. Hello Molly, kiderlt, hogy az okos ember és én se nagyon használjuk a GT-t :robothappy:a GT igenids viszi a pdf-et! csak előtte gépre kell mentened. ha ez megvan, klikkelj a GT szövegdoboza alatti "fordítson le egy dokumentumot" linkre, majd "fájl kiválasztása", majd fordítás. a képek, ábrák nálam eltűntek, de a szöveg átment egyben... :robotlol: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Molly Posztolva: 2015. április 27. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. április 27. Ha hiszed, ha nem ,pontosan így csináltam.Megnyitottam a fordítóslinket, amit küldtél - merthogy azt nem találtam volna meg - és láttam, h felajánlja a dokumentum fordítását .Gondoltam, akkor minek vagdossak ki egy-egy oldalt , az angol könyvet meg már lementettem.Beleraktam és . . . . Csak most az a gondom, h ezt nem tudom, h kell elmenteni ,mert a címet hiába másoltam be egy dokumentumba - hogy onnan kinyomtassam - valamit visszaírt,amikor meg akartam nyitni - de semmi jót .Erre van tipped , kedves Teherwagon ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2015. április 28. Megosztás Posztolva: 2015. április 28. Hello Molly, ügyes :robothappy:a mnetéssel kapcsolatban: nálam megy, a lefordított anyagon egérrel jobb klikk, mentés másként (a mentett anyag böngészőben nyílik majd meg) vagy nyomtatás. ha végképp nem boldogulsz, a lefordított anyagot másold át egy szövegszerkesztőbe, onnét biztosan megy a mentés és a nyomtatás is... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Molly Posztolva: 2015. április 28. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. április 28. Köszi,köszi megcsináltam ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Molly
Kaptam egy ilyen Prestigio tabletet az új net előfizetésemhez, de nem adtak hozzá magyar nyelvű kézikönyvet.Csak angolt találtam.
Tud valaki segíteni ???
Molly
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
13 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.