krikevik Posztolva ekkor: 2015. április 26. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. április 26. Sziasztok, szeretnék előfizetést vásárolni, és ezzel egy időben a feleségemnek is meglepetésként. A kérdésem az hogy a webshopban ezt ugy tudom megtenni hogy két előfizetést inditok el egymás után ? köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2015. április 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. április 27. Szia!Igen, egymás után adod fel a rendelést. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag3 Posztolva: 2015. május 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. május 4. Szia! Ha új előfizető vagy akkor valószínűleg fog kérni a Telekom mobilelőleget. Ez függ a kiválaszott telefon árától. Én egy magasabb árú mobilt vásároltam ,és 30.000Ft volt az előleg,de az előleg 100%ban leforgalmazható. Sok sikert. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
krikevik
Sziasztok, szeretnék előfizetést vásárolni, és ezzel egy időben a feleségemnek is meglepetésként. A kérdésem az hogy a webshopban ezt ugy tudom megtenni hogy két előfizetést inditok el egymás után ? köszönöm
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.