Üdv!
Készülék vásárlással fordultam önökhöz havi részlet fizetésre szerettem volna 7 hónapja rendszeres fizető vagyok mégis a fizető képesség alapján el utasításra kerülök . Esetleg bármi segítség , hogy mi lehet a probléma? Kollégák a telefonban valószínűleg a lakcímet mondták vagy hogy régebben vissza éltek az adataimmal . Van otthoni szolgáltatásaim tv és internet. Leírom az mt azonosítóm ( *********) és kérem segítsenek megoldást találni mert semmilyen szolgáltatást nem tudok igénybe venni. Se havi díjas kártyát , sem plusz beltéri egységet sem! Hihetetlen!
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: NTibor Ütközik a Telekom Fórum Felhasználási feltételeivel.
Kérdés
Kovács Bence Máté
Üdv!
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: NTiborKészülék vásárlással fordultam önökhöz havi részlet fizetésre szerettem volna 7 hónapja rendszeres fizető vagyok mégis a fizető képesség alapján el utasításra kerülök . Esetleg bármi segítség , hogy mi lehet a probléma? Kollégák a telefonban valószínűleg a lakcímet mondták vagy hogy régebben vissza éltek az adataimmal . Van otthoni szolgáltatásaim tv és internet. Leírom az mt azonosítóm ( *********) és kérem segítsenek megoldást találni mert semmilyen szolgáltatást nem tudok igénybe venni. Se havi díjas kártyát , sem plusz beltéri egységet sem! Hihetetlen!
Ütközik a Telekom Fórum Felhasználási feltételeivel.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.