Barsi Péter Posztolva ekkor: 19 órája Megosztás Posztolva ekkor: 19 órája Hello! Olyannal kapcsolatban érdeklődnék, hogy kb mikor lesz elérhető a kédszülékemre a xiaomi hyperos 3? Készülékem: Xiaomi 15 Ultra VOAEUXM jelenlegi verzió: 2.0.204.0.voaeuxm Már jóideje nem kaptam frissítést a készülékre. Miért lehet ez egyébként? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 7 órája Telekom Megosztás Posztolva: 7 órája Kedves Barsi Péter! Teljesen megértjük, hogy izgatottan várod a legújabb szoftverfrissítést a Xiaomi készülékedre, és szeretnéd a lehető leghamarabb megkapni. 😊 Mielőtt egy új szoftververzió eljuthat a te telefonodra, a gyártónak (esetünkben a Xiaominak) el kell küldenie azt hozzánk, hogy alaposan letesztelhessük. Ez egy fontos lépés, mert így tudjuk biztosítani, hogy a frissítés tökéletesen és stabilan működjön a hálózatunkon, és ne okozzon semmilyen problémát a használat során. Egyeztettünk munkatársainkkal, és jelenleg még nem kaptuk meg a legújabb szoftvercsomagot a Xiaomitól tesztelésre. Amint ez megtörténik, a kollégáink azonnal megkezdik a munkát. Biztosíthatunk róla, hogy amint egy frissítés átmegy a tesztjeinken és megkapja a jóváhagyást, a lehető leggyorsabban elérhetővé tesszük. 👍 Köszönjük szépen az eddigi és további türelmedet! ^Szilvia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Barsi Péter Posztolva: 3 órája Szerző Megosztás Posztolva: 3 órája Értem,köszönöm.. Azonban nekem.2025.07.01 az android biztonsági frissítésem.. Azóta eltelt pár hónap már Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Barsi Péter
Hello!
Olyannal kapcsolatban érdeklődnék, hogy kb mikor lesz elérhető a kédszülékemre a xiaomi hyperos 3?
Készülékem:
Xiaomi 15 Ultra
VOAEUXM
jelenlegi verzió:
2.0.204.0.voaeuxm
Már jóideje nem kaptam frissítést a készülékre.
Miért lehet ez egyébként?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.