Ugrás a tartalomhoz
  • 0

World of Tanks: Modern Armor E:LOA

Anonymous.

Kérdés

A World of Tanks: Modern Armor műszaki szakemberei az általam jelzett problémák és a PingPlotter diagnosztikai eredményei alapján egyértelműen arra a következtetésre jutottak, hogy a hiba az internetszolgáltató oldalán jelentkezik. Ennek megfelelően alternatívaként kipróbáltam a játék futtatását ****** mobilinternettel, amely első alkalommal, mindenféle probléma nélkül működött. A Telekom ügyfélszolgálata a rendelkezésemre álló diagnosztikai adatokat és az általam leírtakat továbbította a műszaki csoport részére további vizsgálatra, azonban a visszajelzésük számomra meglehetősen ellentmondásos volt: állításuk szerint „nem tapasztalható központi hiba”. Szeretném kérni, hogy a szolgáltató mielőbb vizsgálja ki és javítsa a problémát, vagy nyújtson érdemi megoldást az érintett ügyfelek számára, mivel a hiba már hosszabb ideje fennáll.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: NTibor
Ütközik a Telekom Fórum Felhasználási feltételeinek 14. pontjával.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0

Nálam ugyanez a probléma, én (és a fiam) Xboxról játszanánk. Egyikőnknél sem indul el. Mivel nálam két internet van, a másik D***, ha oda dugom át a konzolokat (egyébként mindkettő vezetékkel csatlakozik, nem használok WiFit), elindul mindkettő konzolon a játék, a Telekom hálózatán pedig egyiken sem egyikőnk accountjával sem! Kérem én is a Telekomot, feküdjön rá a problémára, mert egészen biztosan ott van valami a háttérben! Egyébként régebben ment, de azt nem tudnám megmondani, mióta tapasztalom ezt az anomáliát. Gondolom, valahol valamit frissítettek (akár az én routeremen, akár központilag), vagy átkonfiguráltak valamit, ami ezt eredményezte.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: peterka
Ütközik a Telekom Fórum Felhasználási feltételeivel.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...